2777
2789
عنوان

سوال هواپیمایی

179 بازدید | 11 پست

سلام .نخندین توروخدا.من چندباری سوار هواپیما شدم ولی چیزی جز لباس بارنداشتم ولی این دفعه مامانم برام‌رب ترشی خیارشور گذاشته .دبه این 🙄میگم برریزم ظرف   میذارن بیارم.؟؟

تصور میکنم دبه خیارشور بریزه هواپیما😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کشور دیگه اس فک نکنم

حبوبات و دانه های قابل رویشم نمیذارند

خشکبارم جوری باید پک شده باشه که استاندارد و محکم باشه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
حتمامیزارن اینهمه باخودشون سوغات میبرن اینوراونورفقط اینکه خیلی بابدکیپ بلشخ ک نربزه من یعالمه فلاکس ...

اخه فرود گاه مهراباد کالسکه رو نذاشتن  ببرن انباری هواپیما

چیزی که مایع باشه نمیتونی ببری داخل کابین هواپیما 

میتونی بدی قسمت بار ولی قبلش ام باید بسته بندیش رو همونجا برات اوکی کنن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اخه فرود گاه مهراباد کالسکه رو نذاشتن  ببرن انباری هواپیما

وااچرااپس چیکارکردی ؟

من کالسکه نبردم باخودم ولی ۹۰درصدبقبه مسافراداشتن همروتحویل دادن به قسمت بارباساک واینا

وخدایی که بشدت کافیست
وقتی سوار هواپیما میخای بشی چمدون خودشون میبرن یا تو میبری تا پیش هواپیما

نه باباخودشون وقتی بلیط برات صادرمیکنن شماره صندلی همونجاتحوبل میدی اوناباماشین خودشون میبرن توقسمت بارهواپیما

وخدایی که بشدت کافیست
وااچرااپس چیکارکردی ؟ من کالسکه نبردم باخودم ولی ۹۰درصدبقبه مسافراداشتن همروتحویل دادن به قسمت بارب ...

نمیدونم مال ما نبود گفتن باخودتون ببرین توهواپیما بخدا دیگه نفهمیدم چی شد.بعد ب ما اونجا میگین هرچی دارین بذارین تو کیف چمدان.ی مشما اضافه داشتم گفتن باید بذاری تو چمدان