2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 129 پست
استارتر اینای ک خریدی چقد شد ھزینش؟ 

اینا شدن ۱میلیون 

من تخت و کمد و سبد لباس نگرفتم با اون چیزایی که گفتم 

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخر ۱۱یا اول ۱۲به دنیا میاد گلم  بگم چه سایزی بده؟برا عید میخوام

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

خودمم براش سطل دجادستمال کاغذی نمدی اسمشم نمدی درست‌کردم و چیزای دیگه‌ک‌هنوز خونه مامانمه مثه‌حوله ولباس وساک‌وپستونک و...

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
چند تا سوال گلم  ست بشقاب چبه؟میشه عکس بگیری بچه که تا ۶ماهگی یا ۱سالگی غذا نمیخوره  بچ ...

ست برنج خوری ماست خوری خورشت خوری آکروپال با طرح بچه گونه آخه میخرن برا رسم هست میخرن ولی رفتیم سیمونی فروشی هم داد بهمون

مسواک کوچولو بچه هستش زمانی که دارو میدی بهش بزنی دندونش سیاه نشه

وازلین برا اینکه بمالی به پهلو های بچه اگه پهلو دردگرف

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
من وایسادم جنسیتش معلوم شد حالا جالبته رفتیم خرید کنیم پتونوجوانی یاسی برداشتم پتودورپیچ نسکافه ای خ ...

مهم اینه خریدی به فرقی میکنه چه رنگ باشه گلم مبارکاااا 

از من میشنوی سرهمی جوراب دار بخر برامهمونیش چون فشل سرما ب دنیا میاد بچه هم بهارسردشه وبچه رو خشمل نشون‌میده سرهمی

ست حوله پستونک دارو خوری پستونک میوه خوری تشک تعویض چند بسته کهنه واسه خشک کردن فین گیر دستکش ...

اینا رو هم گرفتم 

بنظرم پستونک میوه خوری و دارو خوری ضروری نیس

میشه اونایی که انشالله لحظه ای ک به دنیا میاد تنش میکنی جدا بذاری عکسش بگیری چون من نمیدونم دقیقا او ...

عزیزم اینارو خونه مامانم عکس گرفتم 

نگران نباش ولی برابچه بیمارستان از این ۱۰تیکه ها خوبه ک اززیرتاب وروش تیشرت وبلوز ودستکش اینا داشته باشه خریدای ک کردیم عکسش تو گوشمیه

مهم اینه خریدی به فرقی میکنه چه رنگ باشه گلم مبارکاااا 

مرسی عزیز دلم