2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 129 پست
لباس مهمونی ی سایز۳ماه بگیر بستگی ب فصلی ک توش هستی ی ۶ماه تای سال

اخر ۱۱یا اول ۱۲به دنیا میاد گلم 

بگم چه سایزی بده؟برا عید میخوام 

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن کیلو بود؟ 

هنوز به دنیانیومده اردیبهشت‌میاد خخخ

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
منکه اینارو خریدم ست شامپو لوسیون پودر بچه پوشک پستونک گیره پستونک ست بشقاب بچه قاشق چنگال م ...

دندون گیر و ست سطل آشغال

ساعت دیواری هم هست

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
یکم که بزرگ شه گهواره رو جمع میکنم براش کمد و تخت میگیرم 

فقط تا زمانیکه بچه روی شکم نیفتاده یعنی حدود چهارماهگی گهواره استفاده کن بعدش خیلی خیلی خطرناکه

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
اخر ۱۱یا اول ۱۲به دنیا میاد گلم  بگم چه سایزی بده؟برا عید میخوام

توبگو برا ۳ماه‌میخام اشکال نداره‌کمی بزرگ باشه

بعدشم سرهمی میگیری همیشه باید کمی بزرگ بگیری من برا بیرونش ک بهار ب دنیا میاد سرهمی گرفتم عکسشو الان‌میفرسم تا۳ماه میخوره

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
توبگو برا ۳ماه‌میخام اشکال نداره‌کمی بزرگ باشه بعدشم سرهمی میگیری همیشه باید کمی بزرگ بگیری من برا ...

نزدیک زایمانت سوره انشقاق بخون

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
منکه اینارو خریدم ست شامپو لوسیون پودر بچه پوشک پستونک گیره پستونک ست بشقاب بچه قاشق چنگال م ...

چند تا سوال گلم 

ست بشقاب چبه؟میشه عکس بگیری

بچه که تا ۶ماهگی یا ۱سالگی غذا نمیخوره 

بچه کی مسواک میزنه؟

وازلین برا چی استفاده میشه؟

حلقه هیجات چیه؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
اخر ۱۱یا اول ۱۲به دنیا میاد گلم  بگم چه سایزی بده؟برا عید میخوام

اینو برا بیمارستانش خریدیم

چند تا سوال گلم  ست بشقاب چبه؟میشه عکس بگیری بچه که تا ۶ماهگی یا ۱سالگی غذا نمیخوره  بچ ...

من بخدا خونه مادرشوهرمم مامانم اینا برام سیسمونی میخره خب خونه مامانمم ولی میخوای از نت بگیرم بفرستم برات؟

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺