بذارید کلا تعریف کنم بعد بیاید راهنماییم کنید لطفا خیلی احتیاج دارم به کمکتون طوری که حس میکنم نیاز به روانشناس دارم 😞
ما وضع مالیمون معمولیه... شوهرم کار ثابت نداره ولی درامد ماهی ۴ تومن تقریبا داره.. اجاره نشینیم...یه ماشین صد تومنیم داریم..اجاره خونه مادر شوهرمم ما میدیم... اهل بیرون رفتن و... زیاد هستیم... ولی بیمه نیستیم...یعنی کلا ایندمون اصلا تضمین شده نیست... تا اینکه من پارسال رفتم یه هنری یاد گرفتم که ازش درامد دارم... حدودا ماهی ۲_۳ تومن... از وقتی خودم کار میکنم به شددددددت خسیس شدم.. زورم میاد هزارتومن خرج کنم... درصورتی که همیشه قبلش ارزو داشتم یه درامد داشته باشم و کارهایی که دوست دارم رو انجام بدم.. ولی همشوو فقط پس انداز میکنم قبلا لباس میخریدم خرج میکردم ولی از وقتی دراموم بیشتر شده بدتر شدم... تازگیا برا خودم ماشین خریدم البته به کمک شوهرم... به خودم گفتم اگه ماشین بخرم دیگه درامدمو خرج میکنم ولی انگار دیگه نمیتونم... زورم میاد... البته فقط و فقط نگرانیم ایندست...بچه ندارم ولی خب میخوام و نگران اینده اونم... میگم گناه داره مثل ما بخواد دردسر بکشه و مثلا مایی که حتی بیمه نیستیم بخوایم بشیم وبال گردنش... ولی خب خودم دارم نابود میشم... دوست دارم خوشتیپ باشم..لباسای شیک بپوشم ولی همش فکر پس اندازم...ببخشید طولانی شد ولی واقعا احتیاج به راهنمایی دارم