2777
2789

بذارید کلا تعریف کنم بعد بیاید راهنماییم کنید لطفا خیلی احتیاج دارم به کمکتون طوری که حس میکنم نیاز به روانشناس دارم 😞

ما وضع مالیمون معمولیه... شوهرم کار ثابت نداره ولی درامد ماهی ۴ تومن تقریبا داره.. اجاره نشینیم...یه ماشین صد تومنیم داریم‌..اجاره خونه مادر شوهرمم ما میدیم... اهل بیرون رفتن و... زیاد هستیم... ولی بیمه نیستیم...یعنی کلا ایندمون اصلا تضمین شده نیست... تا اینکه من پارسال رفتم یه هنری یاد گرفتم که ازش درامد دارم... حدودا ماهی ۲_۳ تومن... از وقتی خودم کار میکنم به شددددددت خسیس شدم.. زورم میاد هزارتومن خرج کنم... درصورتی که همیشه قبلش ارزو داشتم یه درامد داشته باشم و کارهایی که دوست دارم رو انجام بدم.. ولی همشوو فقط پس انداز میکنم قبلا لباس میخریدم خرج میکردم ولی از وقتی دراموم بیشتر شده بدتر شدم... تازگیا برا خودم ماشین خریدم البته به کمک شوهرم... به خودم گفتم اگه ماشین بخرم دیگه درامدمو خرج میکنم ولی انگار دیگه نمیتونم... زورم میاد... البته فقط و فقط نگرانیم ایندست...بچه ندارم ولی خب میخوام و نگران اینده اونم... میگم گناه داره مثل ما بخواد دردسر بکشه و مثلا مایی که حتی بیمه نیستیم بخوایم بشیم وبال گردنش... ولی خب خودم دارم نابود میشم... دوست دارم خوشتیپ باشم..لباسای شیک بپوشم ولی همش فکر پس اندازم...ببخشید طولانی شد ولی واقعا احتیاج به راهنمایی دارم

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

دقیقا چی بگم خوشحال شی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندی اصلا؟؟😁 راهنمایی میخوام فقط

اره گلم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

عزیز میشه بگی  از چه هنری ماهی دو سه تومن درامد داری ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

الان پژوپارس 100تومن. همچین خسیس نیستی خیلی خوبه که اینده نگری

خب تا چه حد اینده نگری... واقعا دیگه نمیتونم خرید کنم... انگار بوم میاد یا یادم رفته کلا

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍