2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 26 پست
بگو دقیقا چ کارای باید بکنیم ک یاد بگیره...بعدم برا وقتی میری جای شورت جذبی بگیر برا احتیاط بیشتر... ...

عزیزم ما حیاط داریم میبردمش تو حیاط باهاش بازی میکردم...باهاش حرف زدم...حتی با اشاره باهاش حرف میزدم.. فرشای خونمو جمع کردم فقط موکت پهن کردم تا قشنگ یاد گرفت..اولش هم خیلی خودشو خیس کرد.ولی واقعا خوب همکاری کرد..نباید خسته بشین و زود پوشک ببندین.. باید صبر داشته باشین

بگو دقیقا چ کارای باید بکنیم ک یاد بگیره...بعدم برا وقتی میری جای شورت جذبی بگیر برا احتیاط بیشتر... ...

ببخشید شورت جذبی چطوریه؟؟تا الان نشنیدم 

منطزورتون همون شورت آموزشیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف نمیزنه.اشاره میکنه...جیش داشته باشه اشاره میکنه ب اونجاش..پی پی هم داشته باشه به باسنش اشاره میک ...

اي جونم قربونش برم

چجوري يادش دادي؟؟

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
بچه ها من‌زایمانمه ماه دیگه ب نظرتون چه مارک پوشاکی بگیرم؟ 

فعلا ك اولشه پمپرز ببند

پوستش حساسه 

پمپرز شماره ٠ يا ١ هم خيلي گرون نميشه

من فقط مولفیکس و بارلی میگرفتم برا پسرم..جذبش عالیه. منکه راضی بودم...ناگفته نمونه که پوشکا جدیدا هم ...

منم‌گفتم‌مولفیکس بگیرم دیدم همه دورو بریام میگیرن بعد گفتن مرسی و مای بی بی هم خوبه نمیدونم یچیزی میخوام ضد حساسیت

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
فعلا ك اولشه پمپرز ببند پوستش حساسه  پمپرز شماره ٠ يا ١ هم خيلي گرون نميشه

قیمتش مهم نیست فقط ضد حساسیت باشه بچه دختر عمم گرفت بدن‌بچش نابود شد چقدر دکتر‌برد تا خوب شد ولی چ مارکی بود یادم‌نی...من ترس دارم یچی بذارم بهش مشکل براش پیش بیاد

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
قیمتش مهم نیست فقط ضد حساسیت باشه بچه دختر عمم گرفت بدن‌بچش نابود شد چقدر دکتر‌برد تا خوب شد ولی چ م ...

با پمپرز هيچيش نميشه

پمپرز الماني بگير

بعدم ك ب سايز ٢ رسيد پريما ببند 

اگه قيمتش برات مهم نيس

ببخشید شورت جذبی چطوریه؟؟تا الان نشنیدم  منطزورتون همون شورت آموزشیه؟

اره دوست من گفت وقتی میبرمش جای براش میپوشم خیلی خوبه بازم حواسم بهش هست ولی اگه ناگهانی هم جیش بکنه لباسی چیزی ازش خیس نمیشه راحته

[QUOTE=120372095]اي جونم قربونش برم چجوري يادش دادي؟؟[/QUOT

خدانکنه عزیزم

وقتی خودش حرف نمیزد منم مجبور شدم با اشاره بهش بگم...مثلا به باسنش اشاره میکردم میگفتم اینجا داری؟؟

اونم با تکون دادن سرش جواب میداد  

[QUOTE=120372095]اي جونم قربونش برم چجوري يادش دادي؟؟[/QUOT خدانکنه عزیزم وقتی خودش حرف نمیزد منم ...

الهي من قربونش برم افرين پسر باهوش

بنظرم بچه گناه داره اینجوری نمیدونه کی بگه جیش دارم کی نگه.. خب یمدت تا یاد میگیره جایی نرو.. الانم ک میگی بلده، یماه صبر کن.. بعدم اگ رفتی خونه ی کسی، یساعت یبار ببرش دستشویی  ک دیگه کارم دستت نده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را... فروغ فرخزاد