2777
2789
عنوان

پوشک بچه

121 بازدید | 26 پست

سلام..پسرم ۱سال و ۱۱ماهشه..۱ماهه از پوشک گرفتمش...دیگه قشنگ خبر میده...و اصلا خیس نمیکنه و شب تا صبح خشکه شلوارش....  وقتی میرم خونه کسی یا میرم بازار هنوز پوشک میبندم براش...

بنظرتون کارم درسته یا نه؟؟بیرون هم بازش بذارم یا هنوز زوده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت كامل صحبت ميكنه؟؟ دختر من ١٩ ماهشه همش ميگم كي حرف ميزنه جيش و پي پيشو بتونه بگه؟؟!!!!!

حرف نمیزنه.اشاره میکنه...جیش داشته باشه اشاره میکنه ب اونجاش..پی پی هم داشته باشه به باسنش اشاره میکنه..جیغ میزنه و میدووه دم در دستشویی  

پسرمن نزدیکه سه سالش بشه تو خونه جیشو میگه ولی اون یکی رو همکاری نمیکنه.بیرون میرم باز پوشک میکنم خسته شدم یگه

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
پسرمن نزدیکه سه سالش بشه تو خونه جیشو میگه ولی اون یکی رو همکاری نمیکنه.بیرون میرم باز پوشک میکنم خس ...

چقد دیر اقدام کردین..... والا پسر من طفلی نمیتونه حرف بزنه و از پوشک گرفتمش... هم برا پول پوشک هم برا راحتی بچه و خودتون

چقد دیر اقدام کردین..... والا پسر من طفلی نمیتونه حرف بزنه و از پوشک گرفتمش... هم برا پول پوشک هم بر ...

بگو دقیقا چ کارای باید بکنیم ک یاد بگیره...بعدم برا وقتی میری جای شورت جذبی بگیر برا احتیاط بیشتر......

بچه ها من‌زایمانمه ماه دیگه ب نظرتون چه مارک پوشاکی بگیرم؟ 

من فقط مولفیکس و بارلی میگرفتم برا پسرم..جذبش عالیه. منکه راضی بودم...ناگفته نمونه که پوشکا جدیدا همش کیفیتش کم شده