baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 عنوان قرص آرامبخش قبل آی یو آی 221 بازدید | 6 پست بچه ها من فردا آی یو آی دارم،همیشه این جور وقتا اضطراب دارم، با اینکه قبلا هم انجام دادم و میدونم چیزی نیست، به نظرتون اگه فردا صبح یه قرص آرامبخش بخورم عیب داره؟ممکنه جلوی لقاح رو بگیره؟ خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده 1398/10/28 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شایلیین عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 2274 نخور عزیزم .اگ نمیدونی تاثیرش چیه.....میگم هزینه Iui ازاد واسه تعین جنیست میدونی تقریبا چنده؟
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 نخور بابا مگه بچه ای بترسی هیچ دردی نداره اصلااااااااا جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 نخور عزیزم .اگ نمیدونی تاثیرش چیه.....میگم هزینه Iui ازاد واسه تعین جنیست میدونی تقریبا چنده؟ من رفتم پرونده سازی کردم مرکز ناباروری حدودا یکو نیم میشه تقریبا با کلللله آزمایشا و سونو ها.....ولی باز انجام دادم دقیق میگم جقد شد جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 راستی انشالله که مثبت میشه و میای خبر خوش بهمون میدی😍 جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 نخور عزیزم .اگ نمیدونی تاثیرش چیه.....میگم هزینه Iui ازاد واسه تعین جنیست میدونی تقریبا چنده؟ نهولی فک کنم حدودای یک و نیممیدونم بیمارستان پیامبر تعیین جنسیت هم با ای یو ای انجام میده، زنگ بزن بپرس خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
شایلیین عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 2274 من رفتم پرونده سازی کردم مرکز ناباروری حدودا یکو نیم میشه تقریبا با کلللله آزمایشا و سونو ها..... و ... مرسی گلم