2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گاهی 

تپش قلب و استرس‌ و حس مرگ بهم دست میده 

بیقرار میشم و عرق میکنم

خداروشکر بعد تولد پسرم خ کم شده چون وقت نمیکنم ب چیزای دیگه فک کنم

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

من داشتم تحت مشاوره بهتر شدم ..دارو هم ب من نمیساخت .حملاتم انگار داشتم میمردم حالت تهوع شدید سردم میشد تپش قلب شدید انگار ک الان بمیرم خیلی روز و شب بدی رو گذروندم بره دیگه بر نگرده 

من هربار استرس و فشارر وانی زیادی دارم.تپش قلب میگیرم و خیلی عرق میکنم وو سردرد و سبکی سر دارم .دکتر بم گفت دچار این بیماری هستم بم سیتالوپرام داده اما تو این دو هفته حالمم بدتر شده و یکبار دچار حمله شدم.یهو با کابوس از خوا ب پریدم و فشارم افتاد و داشتم میمردم .نفسم گرفته بود و قلبم تند میزد و درد میکرد .خیلی حس بدی بود .دراز کشیدم و اب قند  خوردم بعد از چند دقیقه خوب شدم.خیلی حالت بدی بود میترسم دوباره دچار شم.قرصا حالم بد کرده.

عزیرم پانیک یک سری حملات هیجانیه ک ممکنه بر اثر خبر خوب بد ازدواج یا هر چیزی ک باعث ناراحتی یا شادی بشه بوجود میاد یک حالتیه ک طرف فک میکنه میخاد بمیره و همین فکرش حالش رو بدتر میکنه دست و پاش خشک میشه ضربان قلبش تند میشه نفسش بند میاد و در نهایت بیهوش میشه و هیییییچ اتفاقی براش نمیوفته فقط چیزی ک مهمه مدیریت و کنترل استرسه ک باید جلوگیری و پیشگیری کنه تا موقعیت واسه حمله بوجود نیاد

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
من داشتم‌وحشتناک بود. تو‌نت سرچ کن علائمش هست. با قرص درمان شدم اما ممکنه بازم برگرده

مشاوره میگفت بعد پنج سال شاید بیاد سراغت ی شوک بهت بده و دوباره بره خیلی چیز بدی هس 

من هربار استرس و فشارر وانی زیادی دارم.تپش قلب میگیرم و خیلی عرق میکنم وو سردرد و سبکی سر دارم .دکتر ...

به دکترت بگو قرصاتو عوض کنه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗