بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من داشتم تحت مشاوره بهتر شدم ..دارو هم ب من نمیساخت .حملاتم انگار داشتم میمردم حالت تهوع شدید سردم میشد تپش قلب شدید انگار ک الان بمیرم خیلی روز و شب بدی رو گذروندم بره دیگه بر نگرده
من هربار استرس و فشارر وانی زیادی دارم.تپش قلب میگیرم و خیلی عرق میکنم وو سردرد و سبکی سر دارم .دکتر بم گفت دچار این بیماری هستم بم سیتالوپرام داده اما تو این دو هفته حالمم بدتر شده و یکبار دچار حمله شدم.یهو با کابوس از خوا ب پریدم و فشارم افتاد و داشتم میمردم .نفسم گرفته بود و قلبم تند میزد و درد میکرد .خیلی حس بدی بود .دراز کشیدم و اب قند خوردم بعد از چند دقیقه خوب شدم.خیلی حالت بدی بود میترسم دوباره دچار شم.قرصا حالم بد کرده.
عزیرم پانیک یک سری حملات هیجانیه ک ممکنه بر اثر خبر خوب بد ازدواج یا هر چیزی ک باعث ناراحتی یا شادی بشه بوجود میاد یک حالتیه ک طرف فک میکنه میخاد بمیره و همین فکرش حالش رو بدتر میکنه دست و پاش خشک میشه ضربان قلبش تند میشه نفسش بند میاد و در نهایت بیهوش میشه و هیییییچ اتفاقی براش نمیوفته فقط چیزی ک مهمه مدیریت و کنترل استرسه ک باید جلوگیری و پیشگیری کنه تا موقعیت واسه حمله بوجود نیاد
من یه حس عاشقانه در تو.. تو یه عشق جاودانه در من...