من دانشگاه رفتارم سنگینه ولی باز پسرا نیت دوستی باهامو دارن البته مستقیم نمیگن هی میان دورم میخوام چادر سر کنم.تا کلا این فکر از ذهنشون بره الان مانتو های رنگ شاد میپوشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی ترم یک همه پسرا میخوان مخت بزنن قبل اینکه یکی دیگه ببرتت، یه چند وفت دیگه ببینن محل نمیدی عادی میشه، منم توی دوهفته اول یه پسر شیرازیه قفلی زده بود روم
یعنی ما ک چادر نداریم،معنیش اینه که اهل خیلی چیزا هستیم؟فکرتون یه جوریه،چرا؟؟؟؟؟
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
اول اینکه آفرین به این تصمیم قشنگت.دوما قطعا چادری بودنت حریم تورو حفظ تر میکنه.دخترای چادری کسی جرات نگاه کردن بهشون نداره.البنه آدم مریض همه جا هست.اما دختر چادری ارزش و وجهه بهتری داره.و به نظر من تصمیم خیلی درستی گرفتی.منم از ترم دو دانشگاه چادری شدم.و قطعا برام خیلی خیلی خیلی بهتر بود.موفق باشی