2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 44 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترم یک کلا تو جو هستش زیاد جدی نگیر اکثرا هم توهم میزنن کل دانشگاه عاشقش شدن😜

ن بابا کل دانشگاه ن ی پسر خیلی اینجوریه ارشدیم ما

خوشبختی جوونا صلوات ☺
چیکار کنم.الان من اهل چت دوستی گفتن خندیدن با پسر نیستم 

سرت تو کار خودت باشه کسی باهات کار نداره

یکی ام ک بهت گیر بده ببینه شما اهمیت نمیدی ی مدت دیگه بیخیال میشه 

مگر اینکه شمام چراغ نشون بدی ک دیگه مقصر خودتی

یعنی ما ک چادر نداریم،معنیش اینه که اهل خیلی چیزا هستیم؟فکرتون یه جوریه،چرا؟؟؟؟؟

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
یعنی ما ک چادر نداریم،معنیش اینه که اهل خیلی چیزا هستیم؟فکرتون یه جوریه،چرا؟؟؟؟؟

من خودم مانتویم موهام پوشیده هست من نمیگم که مردا شاید اینجور قضاوت کنن کار خاصیم نه که حالا بشینی چت کنی مثلا من خوشم نمیاد

خوشبختی جوونا صلوات ☺

اول اینکه آفرین به این تصمیم قشنگت.دوما قطعا چادری بودنت حریم تورو حفظ تر میکنه.دخترای چادری کسی جرات نگاه کردن بهشون نداره.البنه آدم مریض همه جا هست.اما دختر چادری ارزش و وجهه بهتری داره.و به نظر من تصمیم خیلی درستی گرفتی.منم از ترم دو دانشگاه چادری شدم.و قطعا برام خیلی خیلی خیلی بهتر بود.موفق باشی

عزیزم افکارت مشکل داره کسی ک بخاد با پوشش قضاوت کنه مشخصه خیلی سطحی نگره

وقتی رفتارم سنگینه با تو فکر مخ زنیه منه چیکار کنم افکار من نیست افکار اقایونا

خوشبختی جوونا صلوات ☺
سرت تو کار خودت باشه کسی باهات کار نداره یکی ام ک بهت گیر بده ببینه شما اهمیت نمیدی ی مدت دیگه بیخی ...

اره ی ترم خستم.کرد والا از ایناست که همه دخترا محلش دادن جز من شاید براش عقده شد

خوشبختی جوونا صلوات ☺
اسی ترم یک همه پسرا میخوان مخت بزنن قبل اینکه یکی دیگه ببرتت، یه چند وفت دیگه ببینن محل نمیدی عادی م ...

بابا ما ارشدیم خیر سرمون عه خب چی شد ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
ربطی به مانتو یا چادر نداره. والا ما مانتو میپوشیدیم و تعریف از خود نباشه خوشگلم هم بودم اما پسرا جر ...

میگم سنگینم همه پسرام.نه یکیشون خل شده 

خوشبختی جوونا صلوات ☺