2777
2789
عنوان

پریود شدم یعنی باردار نیستم

2718 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من و شوهرم دو سه هفته پیش اقدام کردیم واسه بارداری ، الان که موقع پریودیم رسیده پریود شدم اما به صورت لکه بینی و خیییییلی کم خون . الان من باردارم ؟؟؟ یا نه . لطفا راهنماییم کنید.

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی

لطفا از بی بی چک استفاده کن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا از بی بی چک استفاده کن

الان میشه از بی بی چک استفاده کرد یا بزارم دوران پریودی تموم شه؟

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی

باید صبرکنی منم سر دخترم موئد پریودم شدم ولی خیلی کم..

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
الان میشه از بی بی چک استفاده کرد یا بزارم دوران پریودی تموم شه؟

الان میتونی استفاده کنی 

احتمال داره نشون بده

ولی اگر منفی شد نا امید نشو ، باید از موعدت بگذره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
تا فردا صبر کن اگر کم شد و کلا قطع شد لانه گزینی هست.ولی اگر زیادتر شد پریودی

ببخشید یه سوال، لانه گزینی ینی چی؟ 😅

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
الان میتونی استفاده کنی  احتمال داره نشون بده ولی اگر منفی شد نا امید نشو ، باید از موعدت بگذ ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم