من و شوهرم دو سه هفته پیش اقدام کردیم واسه بارداری ، الان که موقع پریودیم رسیده پریود شدم اما به صورت لکه بینی و خیییییلی کم خون . الان من باردارم ؟؟؟ یا نه . لطفا راهنماییم کنید.
دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
الان میشه از بی بی چک استفاده کرد یا بزارم دوران پریودی تموم شه؟
دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی
الان میشه از بی بی چک استفاده کرد یا بزارم دوران پریودی تموم شه؟
الان میتونی استفاده کنی
احتمال داره نشون بده
ولی اگر منفی شد نا امید نشو ، باید از موعدت بگذره
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
الان میتونی استفاده کنی احتمال داره نشون بده ولی اگر منفی شد نا امید نشو ، باید از موعدت بگذ ...
خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم