2777
2789
عنوان

من ...

114 بازدید | 8 پست

بذارید از اول بگم پدرم آدمی بود ک همش دستش رو میشد ک با فلان زن رابطه داشته با فلان دختر و از این حرفا ک وقتی ۲۸ سالم بود با یکی از این خانم آ رفت و زندگی کرد من ۲۳ سالگی ازدواج کردم الان هفت ساله دو تا نی نی دارم، ولی فوق العاده آدم شکاکیم ،اصلا کلا اهل ازدواج نبودم چون از همه مردا بدم اومده بود این آقا رو انتخاب کردم چون تو محیطی ک دیدمشون فوقالعاده سنگین بودن  و نگاهی ب خانم ها نمیانداختن تا اینک تو همین ماه من صدای ایشون رو تو اداره ک بودن با برنامه ریکوردر ضبط کردم و بعد گوش دادم دیدم  هیچ رابطه ای نبود ولی با همه ی خانم ها هر و کر ،الان دیگ کاملا ازش دور و سرد شدم فوبیای بابام اومده سوراغ ام و روح و روانم آروم نیس چیکار کنم؟😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم واقعا زندگی رو برا ادم سخت میکنه اینکه فکر کنی مردت ممکنه با کس دیگه ای باشه 

درسته پدرت مسبب این فکر شماس اما اینکه شما همه مردا مثل پدرت ببینی تفکر غلطیه و همین فکر داره بهت آسیب میزنه