تا حالا همیشه افت فشار خون داشتم ولی یه مدت مدام فشارم میره بالا چند روز پیش ۱۵ روی ۹ امشبم پیش خانواده همسرم فشارم رو گرفتن ۱۶ روی ۱۰ واقعانگرانم نمیدونم چرا اینجوری شدم
سعی کن از اون محیط تنش زا دور بشی البته اگر امکان داشته باشه . آب زیاد بخور که ادرارت زیاد بشه فشارت رو میاره پایین یا اینکه قرص آرامبخش بخور البته اگر بچه کوچیک نداری چون خوابت میبره و از بچه غافل میشی
اولین بار که رفتم بالا بود ۱۵ روی نه چندین بار کنترل کردم ۱۲ روی نه بود اما حالا خیلی بالاست
خب حتما کنترلش کن اگه بالا بود برو دکتر دارو بده ماست و ابلیمو و میوه نسترن ک باهاش آشم درس میکنن که نمیدونم شما میدونین چی هس یان واس پایین اوردن فشار خون خوبه
من یه دوره ای پدرم مریض شد فکر کردم دور ازجون سرطانه به شدت ناراحت شدم تابستونم سر یه خواستگاری الکی ...
عزیز من بجز بیماری پدرتون هیچ چیز انقدر ارزش نداره که خودت رو مریض کنی . هر وقت مشکلی پیش میاد سعی کن دنبال راه حل بگردی و یا اینکه از کسی کمک بگیری تا حلش کنی و یا اینکه بهتره صبر کنی تا مرور زمان درستش کنه
[QUOTE=120312102]خب حتما کنترلش کن اگه بالا بود برو دکتر دارو بده ماست و ابلیمو و میوه نسترن ک باهاش آشم درس میکنن که ...[/QU
قلبم رگ عصب اضافه داشت سوزوندم ولی یه سال وراپامیل خوردم الان هفت ساله عمل کردم میترسم قلبم مشکل پیدا کرده باشه یا اثر همو ن دارو باشه البته فعالیتم به شدت کمه