2777
2789
دلم برای مامانم تنگ شده فک میکنم خیلی اذیتش کردم ۸سال بایکی بودم خیلی عوضی بود چقد کور بودم چقد ماما ...

ای جان عزیزم فکر گذشترو نکن .خدامادرتو بیامرزه مهم اینه ک الان فهمیدی و تجربه ب دست اوردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برای مامانم تنگ شده فک میکنم خیلی اذیتش کردم ۸سال بایکی بودم خیلی عوضی بود چقد کور بودم چقد ماما ...

ببین هرچی بیشتر به گذشته فکر کنی بیشتر افسرده میشی من حالتو خوب میفهمم همه ما تو زندگی خطاهایی داشتیم فقط زمان میتونه کمکت کنه با غم نبودن مامانت کنار بیای برات ارزوی صبر میکنم

ببین هرچی بیشتر به گذشته فکر کنی بیشتر افسرده میشی من حالتو خوب میفهمم همه ما تو زندگی خطاهایی داشتی ...

ممنون ولی وقتی میخوابم میگم خداکنه فردا دیگه بیدارنشم 

کاش موقعی که مامانم زنده بود می فهمیدم تا خوشحال بشه 

الان ک نمیتونی چیزیو درست کنی پس قکرو خیال کردنم درست نیس چون خودت اذیت میشی. همه ی اینا تجربه شد برات ک دیگه اشتباه نکنی و قوی تر بشی اونوقت ادم درستو انتخاب میکنی .همه ی ادما شرایطای بد داشتن سعی کن اروم باشیو تجربه ب دست بیاری و قوی تر ب زندگیت ادامه بدی😍

درسته عذاب وجدان داری ولی با ناراحتی چیزی درست نمیشه واسه مادرت دعا کن خیرات بده سعی کن از این به بعد کارهایی انجام بدی که دل مادرت شاد بشه مثلا سرت تو زندگی خودت باشه ازارت به کسی نرسه نمیخواد واسه کسی فداکاری کنی همین که ادم بی ازاری باشی مادرت خوشحال میشه به خودت اهمیت بده درسته از دست دادن عزیز سخته ولی بهترین کار دعای خیر کردنه و ادم خوب بودن من همیشه میگم کاری واسه کسی نمیکنم ولی حداقل کسی رو آزار نمیدم اینجور کارها باعث میشه هم خودت شاد باشی هم روح مادرت . اولین چیز اینه به خودت اهمیت بده 

ممنون ولی وقتی میخوابم میگم خداکنه فردا دیگه بیدارنشم 

توروخدا اینجوری نگو وقتی دلت گرفت بیا نی نی سایت با بچه ها درد دل کن ۹۰٪ نی نی سایتیا خیلی مهربونن به حرفات گوش میدن خود من یه مدت نبودم باز دوشب پیش با یه ایدی جدید عضو شدم حداقل یه بار دلم گرفت یا سوالی داشتم میتونم با کسایی درد دل کنم که نمیشناسنم و قضاوتم نمیکنن و مشکلاتمو نمیزنن تو سرم

این سایت واسه امثال ما خیلی عالیه

توروخدا اینجوری نگو وقتی دلت گرفت بیا نی نی سایت با بچه ها درد دل کن ۹۰٪ نی نی سایتیا خیلی مهربونن ب ...

چون میدونم شماها خیلی مهربونید عضو شدم توی واقعیت یدونه دوستم ندارم 

یکم زمان میبره بستگی داره به شدت وابستگیت ...من بابام فوت شد خودم تا ۶ ماه بیشتر عادت کردم ..ولی خواهرم کلی رف مشاوره تا حالش بهتر شد 

ما هم نداریم خیالت راحت

ما فقط تو این سایت همدیگرو داریم و به داد هم میرسیم

بخدا بارها حالم بد بود داشتم از استرس میمردم نی نی سایتی ها به دادم رسیدن ولی دوست صمیمی خودم تحمل نداشت فکر میکرد من ضعیفم و پر از انرژی منفی