2777
2789
منم همینطورم ولی باید به این باور برسی که جز خودت کسی نمیتونه تنهاییتو پر کنه و مرهم دردات باشه سعی ...

منم همین مشکلو دارم اما هیجی راضیم نمیکنه.این کارارو یه روز انجام بدم باز بی انگییزه میشم خیلی توقعم از زندگی بالاس😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بابام فوت شده...شوهرم طلاقم داد با همه سختی ای ک تحمل کرده بودم با همه قهرا با همه کتکا با همه کبود شدنا و توهینا کنار اومده بودم ولی طلاقم داد ...پسرمو ازم گرفتن...خونوادمم قبول نکردن بیارمش...الانم داداشم با زنش باهامون چپ افتادن ...حق بیرون رفتن ندارم ...زندانی خونه شدم همش ۷ ماهه جداشدم اینهمه اتفاق باهم حتی جرات ندارم بگم دلم واسه پسرم تنگ شده ...ن اونا میارنش ببینمش ن من میتونم برم بیارمش یا ببینمش

چون افسرده شدی خبر نداری

من سالها افسرده بودم حتی تو جمع غمگین بودم ولی الان خودم میتونم حال خودمو خوب کنم این خیلی خوشحالم میکنه که به کسی نیازی ندارم 

دیگه تو جمع کسایی که اذیت و ناراحتم میکنن نمیرم 

باعث شدن من از ده سالگیم کارم به روانپزشک بکشه و قرص اعصاب مصرف کنم 

من تنهایی و انتخاب کردم و اینجوری ارامش زیادی دارم

منم همین مشکلو دارم اما هیجی راضیم نمیکنه.این کارارو یه روز انجام بدم باز بی انگییزه میشم خیلی توقعم ...

حتما تو زندگی هستن کسایی که نازتو بخرن یا بتونی بهشون تکیه کنی

اگه نباشن خودت دست خودتو میگیری و بلندش میکنی خودت به داد خودت میرسی

من سالها افسرده بودم حتی تو جمع غمگین بودم ولی الان خودم میتونم حال خودمو خوب کنم این خیلی خوشحالم م ...

دقیقا منم دوس دارم تنهایی رو انتخاب کنم واقعا ادم راحتتره تا نیش و زخم زبون اطرافیان

من برعکس تنهایی رو دوست دارم هروقت مجبورم جایی برم افسرده میشم من توجمع اصلا راحت نیستم تنها  که باشم به خودم اهمیت میدم مجبور نیستم کسی رو تحمل کنم کارهایی که دوست دارم انجام میدم زخم زبون نمیشنوم مسخرم نمیکنن آزارم نمیدن کتاب میخونم ورزش میکنم غذاهای رژیمی و سالم درست میکنم کسی کاری بهم نداره تو زندگیم دخالت نمیکنه آرامش دارم ولی امان از روزی که کسی رو ببینم‌یا مجبور بشم برم خونه کسی زجر اورترین روز زندگیمه حتی اگه خونه مادرم باشه من فقط خونه خودم اونم تنها باشم آرامش دارم شوهرم میگه چرا غذا نمیخوری میگم من تنها باشم‌ بیشتر به خودم میرسم خونه کسی برم از گشنگی هلاک میشم از نظر بهداشتی کثیف میشم اصلا نمیتونم به خودم برسم فقط خونه خودم تنهایی رو دوست دارم چون کسی آزارم نمیده 

دقیقا منم دوس دارم تنهایی رو انتخاب کنم واقعا ادم راحتتره تا نیش و زخم زبون اطرافیان

ارامشی که ادم از تنهاییاش میگیره رو هیچ جای دنیا و کنار هیچکس نمیتونه تجربه کنه 

باور کن الان که اینا رو میگم حالم خیلی بهتر از چندوقت قبل هستش اثری از افسردگی تو خودم نمیبینم دیگه

دلم برای مامانم تنگ شده فک میکنم خیلی اذیتش کردم ۸سال بایکی بودم خیلی عوضی بود چقد کور بودم چقد مامانم حرص خورد که زنش نشم الان ازش جداشدم ولی دیگه مامانم نیست 😞

حتما تو زندگی هستن کسایی که نازتو بخرن یا بتونی بهشون تکیه کنی اگه نباشن خودت دست خودتو میگیری و بل ...

ازاین لحاظ اره..اما من هرکاریم میکنم بازدوسدارم ازاون شرایط بهترو بالاترباشم

ازاین لحاظ اره..اما من هرکاریم میکنم بازدوسدارم ازاون شرایط بهترو بالاترباشم

قصد نصیحت ندارم ولی تو شرایط فعلی سعی کن به چیزی که داری قانع باشی خیلیا دوس دارن جای تو باشن کسایی که دوستت دارنو بدون