2777
2789
عنوان

میشه منم طعم مادر بودن و بچشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 117 پست
هیچکس جفتمون سالمیم دکترم گف دیگه نیا چون من همه کارو کردم 

بروطب سنتی. رحمتو گرم کن

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم.خداروشکر.باچه داروهایی باردارشدی؟مشکلت چی بود؟

تنبلی داشتم پرولاکتینمم بالا بود دکتر رفتم و دارو گیاهی و بادکشی 

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
سابقه خانوادگی ندارین؟ ما یه آشنا داریم کلا همه خواهرا بعد از ۱۰-۱۲سال بچه دار شدن

ن بابا مامانم اینا همه شب عروسی باردار شدن

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

منم این ماه رفتم بادکش 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
زیاد صدقه بدین ب نیت امام زمان عج ان شاءالله زود باردار میشی

انشالا دقیقا روز پریود روز شهادت فاطه زهراس همش قسمش مبدم میگم از در خونتون نا امید ردم نکنین اول بقیه صدقه سری اونا بعد ب من ی فرزند صالم و صالح بدین

منم هم تنبلی دارم هم پرولاکتین بالا.ماه سوم اقدامم.اخه دارو شیمیایی باگیاهی نمیشه همزمان مصرف کرد.تنها کاری که میکنم تخمدانامو باروغن سیاه دونه ماساژ میدم😐

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
2 سال رفتم تمام مراحل و انجام دادن روم ی قفسه پرونده ازمایش و سونو دارم فقط 

من شوهرم انقدر لپ تاپ رو پاش گذاشته و سرکار همش نشسته که اسپرماش فقط یک درصد مونده دکتر گفت علتش اینه اگه یکم دیرتر اقدام میکردیم همون یه درصدم نمیموند براش

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
من شوهرم انقدر لپ تاپ رو پاش گذاشته و سرکار همش نشسته که اسپرماش فقط یک درصد مونده دکتر گفت علتش این ...

اخ الان بارداری؟

انشالا دقیقا روز پریود روز شهادت فاطه زهراس همش قسمش مبدم میگم از در خونتون نا امید ردم نکنین اول بق ...

الان ب نیتت قران میخونم 

تو هم ب نیتم بخون اگه دوسداری

امیدوارم تو زودتر از من باردار بشی

منم نزدیک ۲ساله منتظرم

چه جوریه دقیقا؟

کمرت و بادکش میندازه بعد رحمت و با دارو تتقویت میکنه هم خوردنی هم واژینال ایشالا نتیجه بگیرم ادرس بدم برن دوستان