2777
2789
عنوان

میشه منم طعم مادر بودن و بچشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 117 پست
چرا نشه اسی جون اونوقت نیای غر بزنی بچه نمیخابه کارام مونده😍😍

ای بابا خدا بده قرش با من

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله میشی عزیزم ..صلوات فرستادم

فدات

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که آرزوشو به گور میبرم

ای جانم عزیزم با هم همدردیم پس

دکتر به منم گفت ۳۰٪ نازایی ها علت خاصی ندارن...🙁

اره دقیقا من جز اون 30 درصدم دکترم گف دچار نازایی نا مشخص شدین

عزیزم به خدا توکل کن دیروزود داره ولی مطمئن باش میشی منم مثله شما بودم ولی الان یه پسر خوشگلو آقادارم😍😍😍تازه من مشکل داشتم

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
انشاالله بزودی زود صاحب یدونه شایدم دوتانی نی بشی😘😘

انشالاااا خدا روشو بهم کنه

عزیزم به خدا توکل کن دیروزود داره ولی مطمئن باش میشی منم مثله شما بودم ولی الان یه پسر خوشگلو آقادار ...

زنده باشه ایشالا 

دکتر رنان برو ببین مشکلتون چیه حلش کن منم همینکارو کردم خود به خود که حل نمیشه عزیز من

2 سال رفتم تمام مراحل و انجام دادن روم ی قفسه پرونده ازمایش و سونو دارم فقط 

عزیزم به خدا توکل کن دیروزود داره ولی مطمئن باش میشی منم مثله شما بودم ولی الان یه پسر خوشگلو آقادار ...

سلام گلم.خداروشکر.باچه داروهایی باردارشدی؟مشکلت چی بود؟

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
اره دقیقا من جز اون 30 درصدم دکترم گف دچار نازایی نا مشخص شدین

سابقه خانوادگی ندارین؟

ما یه آشنا داریم کلا همه خواهرا بعد از ۱۰-۱۲سال بچه دار شدن

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘