2777
2789

ورزش خيلي تاثير داره ولي اره ميشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره 

دااليييي😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اره 

سلام

یه سوال؟

من تا یماه پیش ۷۴ بودم بارژیم سخت شدم ۶۹ الان یه هفته ست وزنم استپ کرده تو یه چالش شرکت کردم باید ۲/۵کیلو دیگه کم کنم میترسم نتونم چجوری میتونم وزنمو از استپ دربیارم

فقط نگو شوک بده که نمیتونم 😭نمیخام برم روترازو با ۷۰ کیلو مواجه شم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

سلام یه سوال؟ من تا یماه پیش ۷۴ بودم بارژیم سخت شدم ۶۹ الان یه هفته ست وزنم استپ کرده تو یه چالش ش ...

سلام

تنها راهش شوکه 

نه کی گفته قراره بشی 70؟

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
سلام تنها راهش شوکه  نه کی گفته قراره بشی 70؟

آخه بخام شوک بدم باید بخورم وزنم باز یه کوچولو بالا میره😭

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

آخه بخام شوک بدم باید بخورم وزنم باز یه کوچولو بالا میره😭

یه روز بالای 2000تا فست فودی بخور روز بعدش فست بگیر

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
یه روز بالای 2000تا فست فودی بخور روز بعدش فست بگیر

واقعا جواب میده؟فردارو میخورم

واقعا جواب میده؟فردارو میخورم

اره 

یک هفته یه روز درمیون فست باش و عادی بعد 1 هفته وزن کن