2777
2789
عنوان

شما بگید با شوهر ولخرجم چیکار کنم!!!

430 بازدید | 30 پست

واقعا درمونده شدم خیلی ولخرجه!نه اینکه واسه دیگرون خرج کنه اتفاقا بیشتر واسه خودمون خرج میکنه ولی مثلا اگه از یه چیزی یک کیلو بخوام با گونی میاره!

عاشق کادو گروون گرفتنه تو تولدو مراسمات همش استرس دارم که ایندفه چه چیز گرونی میخواد بخره ،شاید بگید دیوونه ای همه دوست دارن شوهرشون چیزای گرون قیمت براشون بخره ولی به خدا دوده این ولخرجی ها تو چشه خودمون می ره، اگه داشت می گفتم داره ولی کارمنده ،بابت این دست ودلبازیاش حتما یا وام و مساعده ای گرفته یا قرض کرده...

کسایی که شوهر مقتصد (البته نه خسیس)دارندخوش به حالشون

بگید چیکار کنم ؟؟

کسی بوده که شوهرش ولخرج بوده الان بهتر مدیریت میکنه هزینه هاشو؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم ولخرج

میگم یدونه بربری بخر با ۴ تا میاد میگه روم نمیشه یدونه بخرم

میگم گوجه یک کیلو بخر سه کیلو میخره میگه زشته واسه یه کیلو گوجه برم مغازه

پدرها حرفهای نامفهومی میزنند سپس روزگار آن را برای ما توضیح میدهد

الان بگی لین حرفا رو باور نمیکنم شاید ده سال پیش باور میکردم ولی الان ولخرج هم با این گرونی نميتونه یه گونی میوه بیاره!!! 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من ک ۳ ساله نتونستم تغییرش بدم 

الان تازه نامزد کردیم قبلش دوست بودیم 

از اولش خیلی ول خرج بودد

واسه دیگراان نه 

فقط واسه خودشو و من 

اصلا پول جمع نمیکنهه میگه باید تو حال زندگی کنیی فقط خرج میکنهه 

منم فقط حرص میخورمم 

هرچی بهش میگم‌گوش نمیکنهه🤦‍♀️

والا مال من اینجوریه همش نصیحت ش میکنم فایده نداره 

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!