2777
2789
عنوان

واییییی 😍🍁🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن مشکلی ندارع 

عزیزی گلم .ببخشید من بابت ی موضوعی خیلی ناراحتم دوست داشتم ی دختر ۱۴ ساله ببینم و بپرسم ... ب نظرت شما یا هم سن هات میتونید بدون هیجان و با فکر ب یه خواستگاری جواب بدین ؟یا بنظرت خودت نمیتونی نظری بدی؟

خانواده هم از منطقه ای معمولی ک ازدواج تو سن کم اصلا ندارن و این اولین موردباشه.

اخه میدونی😔امروز شنیدم دختریکی از فامیلامونو ک ۱۴ سالشه دارم میدن ب پسر عموی ۲۴ ساله اش.ک متاسفانه کسی جرات نداره روحرف بابای دختره حرف بزنه.و بابای دختره میدونه طرف دختر باز و مشروب خوره😭😭ببخشید اگه سوالم بب ربطه خیلی دختر خواهر شوهرمو دوست دارم و داغونم.میترسم از رو بچگی قبول کرده باشه.چون اعتقاد دارم فعلا تو اوج بلوغه و هیجانیه تصمیماش با شناختی ک ازش دارم😔😔

عزیزی گلم .ببخشید من بابت ی موضوعی خیلی ناراحتم دوست داشتم ی دختر ۱۴ ساله ببینم و بپرسم ... ب نظرت ش ...

عزیزم البته من ۱۶ سالمه ولی ببینین در کل علم روانشناسی میگه و ثابت کرده ک زیر ۱۸ سال یه ریسک خ بزرگه ازدواج چون هیجانات ب ثبات نرسیدن و حتی شخصیت متغیرع 

۱۴ فوق العاده اشتباهه و حتی اوناییم ک خیلیییییی عاقلن و بگی خ بیشتر از سنش میفهمه بازم پشیمون میشه و بنظرم تقریبا غیر ممکنه ک این ازدواج از روی عقل کار درستی باشه 

شما کاملا فکرتون درسته  و ای کاش ادم مقتبل هم سالم بود ولی با این توصیفات شما فقط میتونم ارزو کنم و دعا کنم ک این ازدواج سر نگیره ک واقعا کار درستی نیس با این تعاریف 

عزیزم البته من ۱۶ سالمه ولی ببینین در کل علم روانشناسی میگه و ثابت کرده ک زیر ۱۸ سال یه ریسک خ بزرگه ...

ّبخشید سنتو اشتباه حساب کردم.پدر مادره ک خودشونو عقل کل میدونن و بهشون بگیم "تو" جیغ و داد میکنن ک چرا گفتی .ینی فقط دعا کردم تو شناسنامه چیزی رو ثبت نکنن تا موقع عقدشونم دختره عاقل شده باشه و پشیمون بشه😭اخه گفتن الان نشون میکنیم درسش ک تموم شد میبریمش.

و غیر از اون فقط سعی کروم همش دعا کنم خوشبخت بشه فققففط

فقط دعا کنید ازدواجش نشه 

همین دعا رو میکنم ولی چون پارسال خواستگاری رو اعلام‌کرده بودن بابابای دختر ، و رد کرده بودن اینبار فک نکنم رد کنند.چون صددرصد تو این یه سال خیلی رفتن تو مخ باباهه