2789
عنوان

واییییی 😍🍁🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن مشکلی ندارع 

عزیزی گلم .ببخشید من بابت ی موضوعی خیلی ناراحتم دوست داشتم ی دختر ۱۴ ساله ببینم و بپرسم ... ب نظرت شما یا هم سن هات میتونید بدون هیجان و با فکر ب یه خواستگاری جواب بدین ؟یا بنظرت خودت نمیتونی نظری بدی؟

خانواده هم از منطقه ای معمولی ک ازدواج تو سن کم اصلا ندارن و این اولین موردباشه.

اخه میدونی😔امروز شنیدم دختریکی از فامیلامونو ک ۱۴ سالشه دارم میدن ب پسر عموی ۲۴ ساله اش.ک متاسفانه کسی جرات نداره روحرف بابای دختره حرف بزنه.و بابای دختره میدونه طرف دختر باز و مشروب خوره😭😭ببخشید اگه سوالم بب ربطه خیلی دختر خواهر شوهرمو دوست دارم و داغونم.میترسم از رو بچگی قبول کرده باشه.چون اعتقاد دارم فعلا تو اوج بلوغه و هیجانیه تصمیماش با شناختی ک ازش دارم😔😔

عزیزی گلم .ببخشید من بابت ی موضوعی خیلی ناراحتم دوست داشتم ی دختر ۱۴ ساله ببینم و بپرسم ... ب نظرت ش ...

عزیزم البته من ۱۶ سالمه ولی ببینین در کل علم روانشناسی میگه و ثابت کرده ک زیر ۱۸ سال یه ریسک خ بزرگه ازدواج چون هیجانات ب ثبات نرسیدن و حتی شخصیت متغیرع 

۱۴ فوق العاده اشتباهه و حتی اوناییم ک خیلیییییی عاقلن و بگی خ بیشتر از سنش میفهمه بازم پشیمون میشه و بنظرم تقریبا غیر ممکنه ک این ازدواج از روی عقل کار درستی باشه 

شما کاملا فکرتون درسته  و ای کاش ادم مقتبل هم سالم بود ولی با این توصیفات شما فقط میتونم ارزو کنم و دعا کنم ک این ازدواج سر نگیره ک واقعا کار درستی نیس با این تعاریف 

عزیزم البته من ۱۶ سالمه ولی ببینین در کل علم روانشناسی میگه و ثابت کرده ک زیر ۱۸ سال یه ریسک خ بزرگه ...

ّبخشید سنتو اشتباه حساب کردم.پدر مادره ک خودشونو عقل کل میدونن و بهشون بگیم "تو" جیغ و داد میکنن ک چرا گفتی .ینی فقط دعا کردم تو شناسنامه چیزی رو ثبت نکنن تا موقع عقدشونم دختره عاقل شده باشه و پشیمون بشه😭اخه گفتن الان نشون میکنیم درسش ک تموم شد میبریمش.

و غیر از اون فقط سعی کروم همش دعا کنم خوشبخت بشه فققففط

فقط دعا کنید ازدواجش نشه 

همین دعا رو میکنم ولی چون پارسال خواستگاری رو اعلام‌کرده بودن بابابای دختر ، و رد کرده بودن اینبار فک نکنم رد کنند.چون صددرصد تو این یه سال خیلی رفتن تو مخ باباهه