2777
2789
عنوان

خاستگار

214 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من ۲۴ سالمه ساکن مشهدم

یه خواستگار دارم ۳۱ سالشه یکی از همکارام بهم معرفی کرده

خانوادش سبزوار هستن. یه خانواده پرجمعیت داره ۸ تا خواهر برادرن ولی ما کلا ۳ تا بچه ایم 

خودش بخاطر کارش مشهد زندگی میکنه و مستقله.

وضع مالی خوبی داره ماهیانه بین ۵.۵ تا ۶.۵ حقوقشه و اهل کاره

ماشین داره قراره متاهل که شد خونه هم بخره.

الان یکهفته س تو مرحله آشنایی هستیم ولی من فقط یکبار دیدمش اونم تو محل کارم

اهل چت نیست به گفته ی خودش و کلا در روز حدودا ۳ ساعت وقت میزاره واسم که حالا یا چت کنیم یا تلفنی صحبت کنیم واسه همین ۳ساعتم منت میزاره و صدبار میگه من اهل چت نیستم و خسته شدم و ازاین حرفا

منو اصلا در جریان کاراش قرار نمیده

یکبارم اعتراض کردم و گفت طبیعیه و تو خیلی داری حساسیت نشون میدی وگرنه همه اینجورین😐

مثلا صبح ساعت ۱۱ تا ۱۱و۴۰ چت کردیم و از اونموقع دیگه هیچ خبری ازش نیست. این طبیعیه و من زیادی حساسم یا حق دارم ناراحت بشم؟

در کل من روحیه حساسی دارم برای همین خیلی دو دلم.

دوستان ممنون میشم نظرتونو بگین

طبیعتا تو این مراحل باید خیلی مشتاق باش و مدام زنگ بزن نه اینقدر سرد

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

خودت حساسی

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی معلومه ازین خانمای حساس گیربده تعیین تکلیف کن هستی

چ خبره روزی 3 ساعت

کار و زندگی داره ها

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

منم همینو میگم خب

شاید کلا ادم سردی🙄

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
خب سر کاره دیگه زیاد نمیتونه چت کنه ما دخترا هممون حساسیم زیاد 😑

نه سرکار باشه که اصلا خودش زنگ میزنه یه کم حرف میزنه و میره

اما وقتی میاد خونه هم خیلی کم وقت میزاره

پس کی میخواد وقت بزاره برا آشنایی بعدم بیخود منت میزاره مگه عصرحجر هست که نشناخته بری سر سفره عقد اگه هم منظورش اینه خیلی خوبم و فلان اونم وظیفشه ن بیاد و بد باشه 

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
ببخشید ولی معلومه ازین خانمای حساس گیربده تعیین تکلیف کن هستی چ خبره روزی 3 ساعت کار و زندگی داره ...

🤨😐😐 اینجوری نیستم

اتفاقا خیلی دارم درکش میکنم

الان فرصت اشنایی هست اگه الان وقت نزاریم پس کی وقت بزاریم که همو بشناسیم...

وقت برای دیدار حضوری نداره چت هم نخاد بکنه پس چکار کنیم دقیقا

پس کی میخواد وقت بزاره برا آشنایی بعدم بیخود منت میزاره مگه عصرحجر هست که نشناخته بری سر سفره عقد اگ ...

دقیقا درست میگی

نظر منم اینه ولی خب وقتی یکبار اعتراض کردم گفت تو خیلی خودخواه و حساسی و بهتره از حساسیتت کم کنی

در صورتی که من فقط بهش گفتم ممنون میشم اگه وقت بیشتری برای اشنایی بزارین

نه سرکار باشه که اصلا خودش زنگ میزنه یه کم حرف میزنه و میره اما وقتی میاد خونه هم خیلی کم وقت میزار ...

از اون مدلاست ک زیاد ذوق نداره بیشتر با هم در ارتباط باشین اخلاقش بیاد دستت زود تصمیم نگیر شایدم مورد خوبی از آب دراومد کلا تو این مرحله چون شناخت نیست همه چی با شک و تردیده

🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸
دقیقا درست میگی نظر منم اینه ولی خب وقتی یکبار اعتراض کردم گفت تو خیلی خودخواه و حساسی و بهتره از ح ...

ووویی خودخواه یعنی چی میگفتی پ ن پ از راه نرسیده تورو میخوام؛ عزیزم بهت فقط میگم از هیچ چیزی ساده رد نشو و خیلی به رفتار و کردارش دقت کن چون حرف یه عمر زندگی میونه موضوعی هم ذهنتو مشغول کرد برو پیش یه مشاور خبره تاکید میکنم خبره ن هرکسی

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)