2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 19 پست
از اون مدلاست ک زیاد ذوق نداره بیشتر با هم در ارتباط باشین اخلاقش بیاد دستت زود تصمیم نگیر شایدم مور ...

دقیقا حس میکنم خیلی ادم خشک و سرد و جدی ای هست

خودش که ادعاش میشه اینجوری نیست

برای همین من به خودم شک کردم دیگه😀

ووویی خودخواه یعنی چی میگفتی پ ن پ از راه نرسیده تورو میخوام؛ عزیزم بهت فقط میگم از هیچ چیزی ساده رد ...

اخه اینقد خودشو حق به جانب نشون میده که واقعا حس کردم خاسته ی من ازش زیادیه

مرسی از راهنماییت گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حس میکنم خیلی ادم خشک و سرد و جدی ای هست خودش که ادعاش میشه اینجوری نیست برای همین من به خود ...

نه به خودت شک نکن انشا الله همه چی به خیر و خوبی درست میشه

🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸

سلام عزیزم تو اون تاپیک فال تایپ کردم برات ارسال کنم دیدم تاپیک ترکیده

چرا توسایت انقد میپرسن زمان ازدواجم کی هست؟باکی ازدواج میکنمو فلان...مگه خداشدن؟بجزخدا کسی ازاینده خبرنداره بخصوص زمان ازدواج ،من خودم تهشو رفتم ی زمانی دنبال فال بودم هرفالی بگی گرفتم اماهیچکدوم درست درنمیومدن، سرکتاب باقران خوب بود ک یه چیزای جزئی راجبه اینده درست بود ،چندنفری ک باقران برام میگرفتن همه حرفاشون راجبه گذشته..حال ،خصوصیات اخلاقیم...درست بود اما اینده نه ،بجز ی چیزای خیلی جزئی. فکرشوبکن خانومه حرفاش راجبه حال..گذشته..درست بود اما ازش میپرسیدن بافلان شخص ازدواج میکنم؟یاکی ازدواج میکنم؟ میگفت من نمیتونم اینا روبگم . دنبال این سوال نباش فقط صبر داشته باش ،من همینجوری ی چی نمیگم با تجربه ای ک خودم دارم میگم فقط خدا زمان ازدواجو میدونه.هرکیم بهت گفت فلان زمان ازدواج میکنی دروغ میگه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱