از خساست شوهرم دیگه خسته شدم دارم افسردگی میگیرم دیگه یه دختر ۱۱ ماهه دارم از ۵ ماه بعداز عروسی تا بارداری سرکار میرفتم و کمو بیش خیلی کم بهم پول میداد ولی چون دستم تو جیب خودم بود اگرم نمیداد محتاج نمیشدم از بعداز دخترم دیگه سرکار نرفتم و نمیخوامم برم چون واقعا نمیرسم بهش بخوام برم سرکار ولی الان میبینم عجب اشتباهی کردم که اینجور عادتش دادم بعداز ۴ سال زندگی انگار براش غیر عادیه بخواد بهم پول بده و جونش درمیاد و هرموقعم بخواد پول بده صدتا سوال جواب میکنه اخرشم با دعوا ؛یا مثلا چیزی اگه بخره صدبار قیمتش رو میگه یا اگه بیرون بریم خرج کنه هزاربار منت میذاره هرچی صحبت کردم دعوا کردم بی فایدس میگم حداقل ماهیانه بده میگه مگه کارگری که ماهیانه پول بدم باز برا خوراک بهتره برا لباس که بیچارم میکنه بخدا بریدم دیگه خسته شدم دارم دغ میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.