بچها هر کس منو میبینه بهم میگه وایییی ما فکر میکردیم خیلی سانتال مانتال باشی ولی خیلی ساده ای.بعد من اعتماد به نفسم پوکیده کلا به خاطر این چه کار کنم یه کم جینگیلی بشم به نظرتون.تینم بگم عاشق ارایش کردنم همیشه ارایش دارم ولی خیلی ملایم.موهام تا پایین کمرمه معمولا مدلای مختلف میبافمش ولی اصلت رنگ نمیکنم.ناخوننامم کوتاهه ولی همیشه لاک دارم.واقعا نمیدونم چه کار کنم دیگه میشه راهنمایی کنیین.
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
دقیقا از خانومایی که ناخن های کوتاه لاک زده دارن و موهاشونو رنگ نمیکنن و آرایش ملایم دارن خیلی خوشم
دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بیکسی دامن مامانشو محکم میچسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر میچسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚