2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه😭😭😭😭😭

457 بازدید | 59 پست

بچها هر کس منو میبینه بهم میگه وایییی ما فکر میکردیم خیلی سانتال مانتال باشی ولی خیلی ساده ای.بعد من اعتماد به نفسم پوکیده کلا به خاطر این چه کار کنم یه کم جینگیلی بشم به نظرتون.تینم بگم عاشق ارایش کردنم همیشه ارایش دارم ولی خیلی ملایم.موهام تا پایین کمرمه معمولا مدلای مختلف میبافمش ولی اصلت رنگ نمیکنم.ناخوننامم کوتاهه ولی همیشه لاک دارم.واقعا نمیدونم چه کار کنم دیگه میشه راهنمایی کنیین.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا فکر میکردن سانتال مانتالی؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خوبه دیگه عادی هستی

منم همینجورم

قرار نیس همه پلنگ باشن که ۴ تا ادم عادی و عاقلم واسه جامعه لازمه

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

پس من چی ام از نظر اشون

بی ارایش...ناخن کوتاه..بی لاک..مو کوتاه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

عزیزم مگه زیبایی به ناخن بلندو رنگ موعه؟ مطمئن باش هرکی اینو میگه ازحسودیه ومیخواد ناراحتت کنه

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست

چه اشکال داره سانتال نباشی؟؟!؟! 

بنظر من اینکه ساده و زیبایی خیلی خوبه 

من شخصا زیبایی در عین سادگی رو بیشتر میپسندم 

دقیقا از خانومایی که ناخن های کوتاه لاک زده دارن و موهاشونو رنگ نمیکنن و آرایش ملایم دارن خیلی خوشم 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚