2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 59 پست
واقعا؟؟؟؟نمیدونم همش میگن واییی خب یه ذره از مامانت یاد بگیر مامانمو دوست دارمااا ولی خودمونی لخوام ...

خب شاید مامانت اونجوری دوس داره,  توکه باسادگیت راحتی خب اجازه نده حرفی بزنن چن بارجوابشونو محکم بدی دیگه نمیگن

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست
تا الانم همینجوری بودنم ولی دیگه دارم از خودم نا امید میشم کلا

به راهت ادامه بده مثله قبل،کاملا داشتی درست جلو میرفتی،قرار نیست تو باب دل بقیه باشی اونجوری باش که خودت عشق میکنی،اصولا من اگه جات باشه با کسی که اونقدر حرفی واسه گفتن نداره که به این چیزای شخصی میپردازه زمانمو نمیگذرونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینامنوببینن چی میگن    ,چادریم,بیرون لاک نمیزنم, آرایشم فقط یه پنکک و ریمل, خیلیم اعتمادب ...

واقعا نمیدونم چرا سعی نمیکنن سرشون تو زندگیه خودشون باشه.منم باید همین کارو کنم بیخیالشون باشم.ممنونم

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هزینشو دارم ولی شوهرم میگه دوست دارم طبیعی باشی.اصلا تو دوراهیه خیلی بدی گیر کردمااا

مهم شوهرته, مگه مهمترازشوهر کسیم داریم کع ازمون خوشش بیاد همونجوری کع هستیم

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست
آره واقعا, ازاین به بعد هرکی هرچی گفت بزن تودهنش بگو من همینجوری خودمو دوس دارم توبرو خودتو شبیه میم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره بخدا  اصلا عاشق این مدل خانومام  خیلی جذابن بنظرم  و خودمم سعی میکنم اینجوری ب ...

وایی چقد حسه خوبی بهم دادی ممنونم

خب شاید مامانت اونجوری دوس داره,  توکه باسادگیت راحتی خب اجازه نده حرفی بزنن چن بارجوابشونو محک ...

اره ممنون😍😍😍

به راهت ادامه بده مثله قبل،کاملا داشتی درست جلو میرفتی،قرار نیست تو باب دل بقیه باشی اونجوری باش که ...

راست میگیا خیلی بیکارن.ممنونم😍😍😍

من فرنوش هستم محجبه و چادری طبق اصولی ک دارم پیش میرم همه خاندان من و همسرم پلنگن و همش ازم ایراد میگیرن و من میکوبمشون در حالی ک اونا فاطمه و زهرا و مریم و مرضیه هستن پلنگی برعکس اسمشون بخاطر اسم ک نمیشه خودتو عوض کنی ک بهش بیای حالا اگ مذهبی بود و برعکس یچیزی

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
تا کی میخوای به حرف مردم اهمیت بدی  ولشون کن خواهر من زندگیتو بکن هرجوری که دوس داری

والا یکی دوتا نیستن که هر کی میبینه یه چیزی میگه.اعصابمو خورد کردن دیگه