2777
2789
عنوان

صبح یا شب؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 22 پست

من درس نمیخوندم کلا تجربه ای ندارم شرمنده

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۲تا۴ عصر ذهن در پایین ترین سطح یادگیریه این ساعتارو نخون 

ساعت ۵ صبح اوج یادگیریه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

من کنکور دادم ولی واقعا نخونده دادم 

نزدیک ۱۶ سالم بود که نامزد کردم باوجود نامزدی که نمیزاشت درس بخونم وقتی میومد توقع داشت باهاش باشم و درس تعطیل مجبور بودم نصف شب پاشم درس بخونم واقعا نمره هام افتضاح شد همیشه خسته و حال ندار بودم 

شب کامل بخواب با ارامش صبح زود مثلا ۶پاشو درس بخون تا ۸و ۹وشب

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

عزیز کیفیت مطالعه از کمیتش مهم تره 

یعنی تو اگه شب ۳ ساعت در سکوت  درس بخونی و بفهمیش 

بهتر از اینه که در طول روز و تو سر و صدا ۶ ساعت بخونی ولی درست نفهمی 

داداش من سال کنکورش یازده  شب که همه می خوابیدن  شروع می کرد به خوندن تا اذان صبح بعد نماز می خوند و می خوابید 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

شاید بشه عادت کرد یا نه؟

اَز رو تجربه بهت ميگم كه نميشه 

همون ٥،٦ تا ٨،٩ 

يه سره ام نخون استراحت بده به خودت 

حتما روزي ٨ ساعت خواب داشته باش 

بعد غذا ام بلافاصله درس نخون 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
خوب بود؟ینی نتیجه داد؟

اره دانشگاهی  که می خواست قبول شد 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود