2777
2789

لطفایاداوری کن

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
آبجیای نازم اگر مایل هستین شرکت کنین.😊🌹🌹😘 شرایطش:یکبارسوره یس،روزیکه استارترعزیزتعیین میکنن،بخو ...

⁦❤️⁩🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجیای نازم اگر مایل هستین شرکت کنین.😊🌹🌹😘

شرایطش:یکبارسوره یس،روزیکه استارترعزیزتعیین میکنن،بخونین.

@پلاستوفوم  

@آرامش1992  

@نیلوفرر74  

@raha_mg  

@6155  

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@soozana  

@zizi1398  

@5677zizi  

@pariii98  

@مامانبزرگپانیذ  

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@nنیلوفر1376  

@فاطمه۷۵فارس  

@صهبای  

@دنیای_آوا  

@leylii_f  

آبجیای نازم اگر مایل هستین شرکت کنین.😊🌹🌹😘 شرایطش:یکبارسوره یس،روزیکه استارترعزیزتعیین میکنن،بخو ...

هستم چیکار کنم?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

باشه,ولی استارترجان اسم هارو ب ترتیب بنویسی ک بدونیم برای کی بایددعاکردامشب خوبه

💕🍃صلوات واسه حاجتم لطفا🍃🌹

مرسی خواهرگلم😙😙😙

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

سلام ممنون عزیزم خبر کردی😘🥰

فیشیال حرفه ای و قیمت مناسب با متریال کره ای و اسپانیایی درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌