2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@dokhi97bnd  

سلام دوست خوبم لطفا تاپیک منو بخون.اگه ممکنه ۱۵ بهمن یاسین بخون .اگه دوستی هم داری لطف کن تگ کن.که از ۱۶ بهمن به بعد رو بهونن.هر شب ی نفر ک ختمم تمون بشه تا ۶ اسفند .تا به الان هر شب یکی خونده.ممنونم.

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
@باشکوه     عزیز دلم یادت فردا یاسی بخون.۱۳ بهمن.

سلاااااام برعزیزترینم🙋‍♀️😊🤩🥰😘😘مرسی که یادآوری کردی.بله یادمه😁یه دنیاممنونتونم که منو تو کار خیرتون شریک کردین🙏🌹🌹🌹🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@باشکوه     عزیز دلم یادت فردا یاسی بخون.۱۳ بهمن.

سلام آبجی نازم🙋‍♀️🤗😊خوبی عزیزم؟😘😘سوره یس رو خوندم.به امیدخدا همه عزیزانی که تو این چله شرکت کردیم حاجتروامیشیم.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام آبجی نازم🙋‍♀️🤗😊خوبی عزیزم؟😘😘سوره یس رو خوندم.به امیدخدا همه عزیزانی که تو این چله شرکت کرد ...

قبول باشه دوست عزیزم.برتی ۱۵ بهمن به بعد تعدا میخوام که هر شب یکی بخونه.تا ۶ اسفند.اگه دوستات میخونن تگ کن لطفا کمکم کن.هر شب ی نفر

قبول باشه دوست عزیزم.برتی ۱۵ بهمن به بعد تعدا میخوام که هر شب یکی بخونه.تا ۶ اسفند.اگه دوستات میخونن ...

الهی آمین🤲🌹💖مرسی عزیزدلم.

آبجی میشه مامانم هم شرکت کنن؟

تاپیکت رو نگاه کنم وببینم کدوم یکی ازدوستان نیستن صداشون میکنم😊

آبجیای نازم اگرمایل بودین شرکت کنین.🌹🌹😊😘

شرایطش:یکبارسوره یس ،روزیکه استارترعزیز براتون تعیین میکنن بخونی.

@گلابتوننن  

@رهگذرپاییزی  

@منتظره_معجزه  

@یاااالله‍ 

@sahar_goliiiiiam  

آبجیای نازم اگر مایل هستین شرکت کنین.😊🌹🌹😘

شرایطش:یکبارسوره یس،روزیکه استارترعزیزتعیین میکنن،بخونین.

@ماهچهره_1000  

@دوتاگل،هدیه،خدا  

@لبخندنگاه  

@پرندگان  

@دنیای_آوا  

@گلیhll  

@7869zahra  

@fa_ra_na_k  

@soogoolii  

@الیباجی  

@elahemilany98  

@1321  

@nنرگسیn  

@فرشته_عشق2  

@sayeh6859  

آبجیای نازم اگرمایل بودین شرکت کنین.🌹🌹😊😘 شرایطش:یکبارسوره یس ،روزیکه استارترعزیز براتون تعیین م ...

ممنون گلم     

شرکت میکنم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
الهی آمین🤲🌹💖مرسی عزیزدلم. آبجی میشه مامانم هم شرکت کنن؟ تاپیکت رو نگاه کنم وببینم کدوم یکی ازدو ...

مرسی گلم.بله میشه مامان شما ۱۵ بهمن بخونن.

عزیزم ۱۶ بهمن بخون شما .حاجت روا بشی گلم.التماس دعا

حتماعزیزم

همچنین شما

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔