2777
2789

لطفایاداوری کن

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
آبجیای نازم اگر مایل هستین شرکت کنین.😊🌹🌹😘 شرایطش:یکبارسوره یس،روزیکه استارترعزیزتعیین میکنن،بخو ...

⁦❤️⁩🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آبجیای نازم اگر مایل هستین شرکت کنین.😊🌹🌹😘

شرایطش:یکبارسوره یس،روزیکه استارترعزیزتعیین میکنن،بخونین.

@پلاستوفوم  

@آرامش1992  

@نیلوفرر74  

@raha_mg  

@6155  

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@soozana  

@zizi1398  

@5677zizi  

@pariii98  

@مامانبزرگپانیذ  

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@nنیلوفر1376  

@فاطمه۷۵فارس  

@صهبای  

@دنیای_آوا  

@leylii_f  

آبجیای نازم اگر مایل هستین شرکت کنین.😊🌹🌹😘 شرایطش:یکبارسوره یس،روزیکه استارترعزیزتعیین میکنن،بخو ...

هستم چیکار کنم?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

باشه,ولی استارترجان اسم هارو ب ترتیب بنویسی ک بدونیم برای کی بایددعاکردامشب خوبه

💕🍃صلوات واسه حاجتم لطفا🍃🌹

مرسی خواهرگلم😙😙😙

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

سلام ممنون عزیزم خبر کردی😘🥰

فیشیال حرفه ای و قیمت مناسب با متریال کره ای و اسپانیایی درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌