2777
2789
عنوان

هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 68 پست
ممنون عزیزه دلم ک همیشه بیادمی😘😘😘 اسی منم فاتحه و صلوات میفرستم

قبول باشه عزیزترینم🤲🌹💖😘😘😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا منو ببرتو اون تاپیک

چشم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بیشتر ببینید
چشمت بی بلا ممنون

لطفا با ارامش قانعش کنین من خیلی با حرفاش ب6م ریختم چون قبول نمیکنه هیچ چیزرو و خدارو منکره برا همین تو یه تاپیکه دیگ یه دوستی ی چیزی گفت فک کردم همه دارن بی دینی میکنن درگیر شدم فکرم این تاپیک ب هم ریخته

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بیشتر ببینید
سلام خواهر عزیزم ممنون که همیشه تو کارای خیر منم یاد می کنی.  عزیزم من سوره یس و الرحمن می خون ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم😍🤗😘😘مرسی ازتوعزیزدلم که لطف میکنی ومیای🙏😘😘قبول باشه🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
باشکوه جان یه تاپیکی درباره وجود خداوند هست کسی از بچهوها دارهومقاومت میکنه و منکر وجود خدا میشه شما ...

آبجی گاهی اوقات بحث درمورد این مسائل اوضاع رو بهترکه نمیکنه هیچ بدترهم میکنه.هتک حرمت میشه وشاید به خداوبزرگان توهین بشه.قانع کردن این اشخاص تودنیای مجازی باوجود آدمابا فرهنگها وتفکرات متفاوت سخته.یکی طناب رو میکشه سمت راست،اون یکی میکشه سمت چپ وتعادل ازبین میره واصلا موضوع اصلی میره توحاشیه.

آبجی گاهی اوقات بحث درمورد این مسائل اوضاع رو بهترکه نمیکنه هیچ بدترهم میکنه.هتک حرمت میشه وشاید به ...

من واقعا عصبانی شدم و کلا اومدم بیرون چون طاقت و توان نداشتم ک قانعش کنم و بی احترامیش ب وجود خداوند منو داشت دیوونه میکرد

بیشتر ببینید
@طلاونقره     @malake_yazdahom     @6155     @چمنگل   & ...

چشم براشون فاتحه و صلوات میخونم

روح همه اسیرای خاک شاد باشه و خدا به عزیزانشون آرامش و صبر بده ان شاءالله...الهی آمین

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
بیشتر ببینید
چشم براشون فاتحه و صلوات میخونم روح همه اسیرای خاک شاد باشه و خدا به عزیزانشون آرامش و صبر بده ان ش ...

قبول باشه🤲💖🙏😘😘

چشم براشون فاتحه و صلوات میخونم روح همه اسیرای خاک شاد باشه و خدا به عزیزانشون آرامش و صبر بده ان ش ...

خدا خیرتون بده براتون صلوات فرستادم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیشتر ببینید
مرسی باشکوه جان که صدام کردی خدا همه ی رفتگانتون رو بیامرزه و خودتون و خانوادتون رو درصحت وسلامت حفظ ...

خدا خیرتون بده براتون صلوات فرستادم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیشتر ببینید