2777
2789
عنوان

هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 68 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@zizi1398     @منتظره_معجزه     @یاااالله     @عاشق_کوچولو78 ...

باشکوه عزیزم من یه فاتحه میخونم برا همه اموات

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بیشتر ببینید
@خداگونه     @ویهانمهر     @فرانک20     @رزعشق     ...

ان شاالله خدا همه رفتگان رو بیامرزه 10تا فاتحه و200 تا صلوات میفرستم 🙏💙💚🌼🌹💖💕

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
بیشتر ببینید
@مامانبزرگپانیذ     @sahar_goliiiiiam     @پرندگان     @صهبای ...

مرسی باشکوه جان که صدام کردی خدا همه ی رفتگانتون رو بیامرزه و خودتون و خانوادتون رو درصحت وسلامت حفظ کنه.

استارترجان ممنون که بانی این کار خوب شدین.چشم حتماانجام میدم 

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

سلام

حتما گلم روح همی رفتگان از بد وارثو بی وارث شاد. 

همچنین هدیه میکنم به شهدای کربلا شهدای اسلام شادی روح پدر مادرم. 

هفت تا حمد با توحید 

هفت بار سوره قدر وکوثر

برای تعجیل فرج آقا امام زمان هر چی تونستم صلوات

سلام خواهر عزیزم ممنون که همیشه تو کارای خیر منم یاد می کنی. 

عزیزم من سوره یس و الرحمن می خونم و فاتحه می فرستم. 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 

من اموات خودم وهمه رو به 100صلوات و100توحید مهمان میکنم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شاالله خدا همه رفتگان رو بیامرزه 10تا فاتحه و200 تا صلوات میفرستم 🙏💙💚🌼🌹💖💕

قبول باشه عزیزترینم🤲🌹💖😘😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
مرسی باشکوه جان که صدام کردی خدا همه ی رفتگانتون رو بیامرزه و خودتون و خانوادتون رو درصحت وسلامت حفظ ...

مرسی بابت دعای خیری که درحق خودم وعزیزانم کردی.الهی خیرببینی🤲🌹💖😘😘الهی همیشه چشمای خوشگلتون نورانی وسالم باشه.🤲🌹💖قبول باشه عزیزترینم🤲🌹💖😘😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
دوست عزیزم ممنون که منم سهیم میکنی.۱۴ صلوات و فاتحه میخونم‌ و ایه الکرسی

قبول باشه عزیزترینم🤲🌹💖😘😘😘😘

قبول باشه عزیزترینم🤲🌹💖😘😘😘

باشکوه جان یه تاپیکی درباره وجود خداوند هست کسی از بچهوها دارهومقاومت میکنه و منکر وجود خدا میشه شما میتونین دلیل قانع کننده بیارین براش هرکی هر دلیلی واسش میاره منکرش میشه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بیشتر ببینید