2777
2789
عنوان

هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 68 پست
خدا خیرتون بده براتون صلوات فرستادم

خدا بده حاجت همه رو الهی آمین 

خداهمه اسیرای خاک رو ببخشه وبیامرزه آمین .....ممنونم خانمی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
تو خودِ قران هست عده ای وجود خدا و قران رامنکرند و زیر بار هم نمیرند.و میگن که قران ساخته ذهن انسان ...

ممنون عزیزم الهی ک ب حق متوسل بشه و عاقل بشه🌹🌹

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات گلی  خدا خیرت بده برات صلوات فرستادم

خدانکنه عزیزم  

الهی همیشه سلامت باشی      

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
بیشتر ببینید
ان شاالله خدا جمعی رفتگان رو بیامرزه فاتحه و صلوات میفرستم قسمت بوده امروز براشون بخونم

منم براتون صلوات فرستادم

خدا خیرتون بده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیشتر ببینید
@رهگذرپاییزی   @hellosummer    

ابجی گلم ممنونم صدام کرده بودید من دیر دیدم پیامتون رو ولی من هر روز برای اموات میخونم ممنون میشم هر وقت خوندید ثوابشو به عزیز از دست رفته منم تقدیم کنید

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
ابجی گلم ممنونم صدام کرده بودید من دیر دیدم پیامتون رو ولی من هر روز برای اموات میخونم ممنون میشم هر ...

چشم حتما

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیشتر ببینید