2777
2789

هستم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از غصه خوابم نمیبره

امشب خونه مادرشوهرم همه بودن یهو برگشته دخترم میگه مامانی(مادرشوهر)مامان من تو خونه پشت سر شما خیلی غیبت میکنه

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️
از غصه خوابم نمیبره امشب خونه مادرشوهرم همه بودن یهو برگشته دخترم میگه مامانی(مادرشوهر)مامان من تو ...

واای

حالا چیشد؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

منو میگی یهو افتادم به سرفه رنگم قرمز د نفسم بالا نمیومد گفتم چرا چرت و پرت میگی اونم بیشتر قاطی کرد گفت راست میگم همش با خاله پشت سر مامانی و عمه غیبت میکنی

خب ادم بی سیاست جلو بچه چراغیبت میکنی؟ 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
خب ادم بی سیاست جلو بچه چراغیبت میکنی؟ 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من خیر سرم مثلا از ی اتفاقی تعریف کردم اینم نشسته بازیم میکرده گفته کیو میگی منم یه اسم دیگه گفتم خیلی ناراحتم

خیلی ناراحتم دوست ندارم روابطمون بد بشه 

اخر سر تو اتاق کشوندمش میگم چرا این حرفارو زدی میگه اینا یه واقعیتایی بود که باید در موردت میگفتم