2777
2789
خیلی ناراحتم دوست ندارم روابطمون بد بشه  اخر سر تو اتاق کشوندمش میگم چرا این حرفارو زدی میگه ا ...

دخترت خیلی تیزه. البته مادرشوهرت بچه ک. نیس. عایاعروسی هست ک بد مادرشوهرو نگه؟ خب نیس دیگه خاهر. همه میگن طبیعیه. ولش کن

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مادرشوهرت چیزی ازش نپرسیده که اونم اینو بگه

نه اصلا یهو برگشت گفت ابرومو برد

به شوهرم گفتم اون نبود اصلا نمیتونست هضم کنه گفت کلا ابروت رفت پشتشو‌کرد خوابید

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️
دخترت خیلی تیزه. البته مادرشوهرت بچه ک. نیس. عایاعروسی هست ک بد مادرشوهرو نگه؟ خب نیس دیگه خاهر. همه ...

نمیدونم چرا با این اتفاق اصلا انقد ازش ناراحتم نمیتونم ببخشمش

مثل یه ادم بزرگ که عقل نداشته باشه

نه اصلا یهو برگشت گفت ابرومو برد به شوهرم گفتم اون نبود اصلا نمیتونست هضم کنه گفت کلا ابروت رفت پشت ...

خیلی بد شده 

اما کلا یاده دخترت بده که دهنش قرص باشه خیلی بده دختر دهن لق باشه حالا به هردلیلی 

بزرگم بشه تو ذهنش میمونه

من بودم حتما تنبیهش میکردم چون حق نداره اینجوری با مادرش رفتار کنه...خیلی هم بچه نیست که بگی دوسالشه چیزی حالیش نیست...چه معنی داره حرفو حتی اگه هم گفتی از خونه بیرون ببره...مهم نیست مادر شوهرت چی فکر میکنه ولی بخاطر خودشم که شده یکم ادبش کن هر جور که روش تربیتیته...اینکه انقدر رک میگه ی واقعیت بود و باید میگفتم بده چون حساب نمیبره ازت 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
چه قدر لجم گرفت از دخترت ولى خاطره باحالى ميشه بعدها 😅

چ خاطره ای ترو خدا حالم بده الان اینا باخودشون چی فکر میکنن واقعا ناراحتما

هی جون بکن عزیز بشی بد با ی حرف که دست بردارم نبود ولکن ماجرا نبود هی اظافه میکرد اینو میگه پشت سرتون اونو میگه منه احمق واقعا باین تربیت کردنم

ببینین دهن لقی تو این سن طبیعیه میدونم ولی این اولین بارش نیست خدا نکنه بهش بسپارم چیزیو نگه چوون علنا دارم بهش یاداوری میکنم اون چیو بگه خیلی تاحالا ابروی منو برده

ی چنباری گله کرده براشون مامانم به فکر ما نیس همش خوابه

یجوری رفتار میکنه واقعا به این همه محبتی که بهش میکنم شک کردم مدام بهش احترام می زارم بازی میکنم 

من بودم حتما تنبیهش میکردم چون حق نداره اینجوری با مادرش رفتار کنه...خیلی هم بچه نیست که بگی دوسالشه ...

شما جدا میگم خوب متوجه شدی چون به هیچ عنوان ازم حساب نمیبره

شما جدا میگم خوب متوجه شدی چون به هیچ عنوان ازم حساب نمیبره

ولی تا بزرگ نشده ی فکری بکن جذبه داشته باش ...اگه تو سن نوجوونی ازت حساب نبره بیچاره ای...بچه باید ی جوری باشه که با نگاه از پدر و مادر حساب ببره...

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘