2777
2789
عنوان

من و خانواده

190 بازدید | 32 پست

من کنکور دارم واقعا خانوادم باهام همکاری نمیکنن هفته ای 3 روز میریم ی خونه باغی داریم همه فامیل هستن یک ساعت و نیم فاصلست هر هفته میرن الانم هوا سرده ی بخاری کوچیک بیشتر نیست همه هم میان جفت بخاری اصلا نمیشه ادم بره تو اتاق خواب از سرما بعد مرررتب یا فاتحه یا سرزنی یا عروسی من 4 روز 5 روز خوب میخونم کلی روی خودم کار میکنم کلا منو از فضای درس خوندنم دور میکنن مرررردم دیگه چشم هیچ جایی ندارم دلم میخواد برای خودم باشم نمیدونم چ کنم چیکار کنم دیگه اونا اصلا از نفریحات نمیزنن خیلی بروبیامون زیاده😔😔😔ایندم در خطره

شب برمیگردن خونه؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون درسی که قوی تری و تمرکز کمتری میخواد اون روزها تست بزن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اگر قبلا منطقی حرف زدی و تاثیر نداشته

از یه نفر توی فامیل یا آشناها که به واسطه درسش موفقه بخواه باهاشون صحبت کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه کیسه آب گرم بخر و یه کم ببشتر لباس بپوش که بتونی تو اتاق جدا بمونی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یامیدونن درس بخونی بازم هیچی نمیشی یا میدونن آخر عاقبت درس خوندن چیه 😂 آخر عاقبتت میشه ما که ۲۰ سال ...

من برای کار درس نمیخونم من درس خوندن و یاد گرفتن رو دوست دارم..خوشم میاد برم ی دانشگاه خوب محیط جدید شهر جدید تلاش کردن رو دوست دارم

نه 3 روز میمونن

تنها راهش اینه با پدرت منطقی حرف بزنی بگی کنسل کنین چن ماه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
اگر قبلا منطقی حرف زدی و تاثیر نداشته از یه نفر توی فامیل یا آشناها که به واسطه درسش موفقه بخواه با ...

به عروس داداشم گفتم اوناهم بهشون گفتن ی هفته رعایت میکنن هفته دیگه نه