2777
2789
عنوان

من و خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 32 پست
به عروس داداشم گفتم اوناهم بهشون گفتن ی هفته رعایت میکنن هفته دیگه نه

نه منظورم کسیه که رودرواسی داشته باشن.

اگر میتونی با یه مشاور هماهنگ بشی، اون بگه بهشون.

ببین آیندته هرچقدر میتونی تلاش کن.

بگو شما همیشه می تونید رفت و آمد کنید اما من امسال باید کنکور بدم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متوجه شرایطط نیستن؟؟؟خانوادت؟؟

نه واقعا بعدم کلی انتظار دارن ولی ی ذره باهام همکاری نمیکنن مردم به من ارجحیت دارن من دارم روانی میشم ارزومه بکنم از اینجا برم سبک زندگی که خودم دوست دارم با ادمایی که طرز فکرشون و فرهنگشون بهتره و به پیشرفت شخصیم کمک میکنن رفت و امد کنم اونا مثل من فکر نمیکنن

نه منظورم کسیه که رودرواسی داشته باشن. اگر میتونی با یه مشاور هماهنگ بشی، اون بگه بهشون. ببین آیند ...

اونا من میگفنم مشاوره میخوام مسخرم میکردن میگفنن چرت و پرته همش 

خونه بزرگه عین یخچاله کیسه اب گرم رو چ کنم ؟

کیسه رو بپیچ تو حوله ای شالی چیزی بذار زیر پات یه پتو هم بکش رو پاهات مثل تنور داغ میشه یا بار امتحان کن ببین 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کیسه رو بپیچ تو حوله ای شالی چیزی بذار زیر پات یه پتو هم بکش رو پاهات مثل تنور داغ میشه یا بار امتحا ...

ممنونم عزیزم منظورت مچ و کف پاهه؟؟ بعد من میرم توی اتاق درس بخونم میان پیشم میشینن یا بدشون میاد چطور بهشون بفهمونم بدون عذاب وجدان و ناراحتی.

نه واقعا بعدم کلی انتظار دارن ولی ی ذره باهام همکاری نمیکنن مردم به من ارجحیت دارن من دارم روانی میش ...

این روزا تو نی نی سایت چقد میشنویم از بی ملاحظگی و بی مسولیتی خانوادها عجب!!!! البته با عرض پوزش💋

این روزا تو نی نی سایت چقد میشنویم از بی ملاحظگی و بی مسولیتی خانوادها عجب!!!! البته با عرض پوزش💋

بعد برم تو اتاق بچه هاشون یا خودشون میان میشینن اونجا پیشم با اینکه میبینن من درس دارم چطور بهشون بفهمونم 

اونا من میگفنم مشاوره میخوام مسخرم میکردن میگفنن چرت و پرته همش 

خب بگن

برای همین گفتم با کسی که رودرواسی دارن باید حرف بزنن

حالا اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم، میفهمم خیلی اذیت میشی اما سعی کن همین زمانی که داری تمرکز داشته باشی.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب بگن برای همین گفتم با کسی که رودرواسی دارن باید حرف بزنن حالا اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم، میفهم ...

ممنونم عزیزم خیلی دوست دارم برم از اینجا زندگی خودمو بسازم خدا کمکم کنه

ممنونم عزیزم منظورت مچ و کف پاهه؟؟ بعد من میرم توی اتاق درس بخونم میان پیشم میشینن یا بدشون میاد چطو ...

چه عذاب وجدانی عزیزم

اونا ملاحظه شمارو نمیکنن و عذاب وجدان ندارن!!

خیلی مودبانه حرفتو بزن، چند بار که برخورد کنی می فهمن جدی هستی

ممنونم عزیزم منظورت مچ و کف پاهه؟؟ بعد من میرم توی اتاق درس بخونم میان پیشم میشینن یا بدشون میاد چطو ...

همون زیر پتو بذاری مثل کرسی داغ میشه حسابی 

ببین عزیزم یه چیزی که باید بپذیری اینه که خانوادت قابل تغییر نیستن یا اگر هم باشن الان به جای اینکه وقت و اعصابت رو بذاری برای توجیه و قانع کردن اونها بهتره به درس و تست و آزمونت برسی که به آرزوی اصلی خودت دست پیدا کنی

یه هدفون بذار تو گوشت ، ناراحت هم شدن بزن به ننه من غریبم بازی یه خورده قهر کن یه خورده گریه کن یه خورده خودت رو بزن به مریضی یه خورده هم پوست کلفت شو ناراحت شدن که شدن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ممنونم عزیزم خیلی دوست دارم برم از اینجا زندگی خودمو بسازم خدا کمکم کنه

قربانت

راستی میتونی توی سایت مُنتا هم ثبت نام کنی که یه عالمه سوال و تست داره، توی گوشت هندزفری بذاری و با گوشی درس بخونی یا تست بزنی

همون زیر پتو بذاری مثل کرسی داغ میشه حسابی  ببین عزیزم یه چیزی که باید بپذیری اینه که خانوادت ...

ممنونم عزیزم انفاقا داشتم یه همین فکر میکردم گفنم دیگه تمرکزمو نمیزارم برای قانع کردن اونا الکی فقط انرژی وتمرکزم گرفته میشه و اگه راهی نداشتم تو جمع که نشستم کتاب های الکترونیکی میخونم فیلمای انگیزشمو نگاه میکنم که تمرکز درسیمو حفظ کنم و وارد بحث های بی فایده اونا نشم