2777
2789
ترامپ کلی تحریم کرده مارو ینی همه جوره و ی فرصت۹۰روزه داده ینی ۹۰روز دیگ قراره کلی تحریم شیم به طرز ...

همش تکراریه برا جو دادن ، دیگه تحریمی نمونده که نکرده باشه 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کسی شنیده دلارتا۲۵هزارهم میره سال دیگه؟

متاسفانه از این حرفا و شایعات زیاد پخش میشه،اونقدرر میگن تا به واقعیت تبدیل بشه

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

والا ما از فردامون خبر نداریم چه برسه دو ماه دیگه ! هر روز سورپرایز میشیم خخخ

همین رو بگو والا اینا خودشون همیشه اینجوری شایعه میندازن بین مردم وقتی همه بین خودشون گفتن عادت کردن به خبر شروع میکنن به عملی کردن ...خدا ازشون نگذره

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

آخه من نمیدونم پولموماشین بخرم یادلار؟

نمیدونم والا 😞

طلا بخر فقط

ماشین خیلی نیازدارم ولی میگم اگه نخرم وماشین خوب وقیمت مناسب پیدانشه پولمو چیکارکنم بی ارزش نشه چون قبلا خیلی ضررکردیم دیگه میترسم نمیدونم چیکارکنم بااین اوضاع یه نفر شب میخواب صبح سرمایش چندبرابرمیشه یه نفرم مثل ماضرر فقط

ماشین خیلی نیازدارم ولی میگم اگه نخرم وماشین خوب وقیمت مناسب پیدانشه پولمو چیکارکنم بی ارزش نشه چون ...

وقتی ماشین لازم دارین ماشین بخر خوب

ماشین خیلی نیازدارم ولی میگم اگه نخرم وماشین خوب وقیمت مناسب پیدانشه پولمو چیکارکنم بی ارزش نشه چون ...

پس ماشین بخر ....من طلاهام از وقتی خریدم ۴برابر شده

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

وقتی ماشین لازم دارین ماشین بخر خوب

منم میگم اگه نتونستم تواین ماه ماشین بخرم چیکارکنم طلا ودلار اوضاشون چی میشه ؟که حداقل سال دیگه پولم بی ارزش نشه توبانک .چون همه ماشیناشونوقیمتاشونا خیلی بالاترمیگن وضع بدی شده

منم خیلی طلاداشتم الکی فروختم بعدم بلافاصله یه هوطلا بالا رفت طی چندماه

من اصلا طلا نمیفروشم مخالفم ...از اول هم به شوهریم گفتم که هیچ وقت رو طلاهای من حساب باز نکن من تد آخرعمرم طلا نمیفروشم از الان گفتم ...اونم وجدانن تا حالا به زبون هم نیاورده...بعضی خانما هرچی میشی فورا طلا میفروشن مثل زن داداش من ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز