2777
2789
منم میگم اگه نتونستم تواین ماه ماشین بخرم چیکارکنم طلا ودلار اوضاشون چی میشه ؟که حداقل سال دیگه پولم ...

دلار خطرناکه ....طلا بهتره 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من اصلا طلا نمیفروشم مخالفم ...از اول هم به شوهریم گفتم که هیچ وقت رو طلاهای من حساب باز نکن من تد آ ...

منم خودم فروختم الکی گفتم دوست ندارم طلا تودستم باشه زیادتوخونه هم میترسم فروختم شوهرمنم اصلا نمیگه بفروش یانه گفت مال خودت حتی پولشم توحساب خودم الان خیلی خیلی پشیمون ولی دیگه پشیمونی فایده نداره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اصلا طلا نمیفروشم مخالفم ...از اول هم به شوهریم گفتم که هیچ وقت رو طلاهای من حساب باز نکن من تد آ ...

منم دیگه درس عبرت شد واسم دیگه هیچ وقت چیزی که خریدمو نمیفروشم مگراینکه به جاش خرید دیگه ای داشته باشم

منم خودم فروختم الکی گفتم دوست ندارم طلا تودستم باشه زیادتوخونه هم میترسم فروختم شوهرمنم اصلا نمیگه ...

خب ایندفعه دیگه نفروش ..من سرویسمو بردم گذاشتم بانک عید میرم دربیارم بعد بازم میزارم اونجا امنه النگو وانگشترام فقط دستمه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم دیگه درس عبرت شد واسم دیگه هیچ وقت چیزی که خریدمو نمیفروشم مگراینکه به جاش خرید دیگه ای داشته با ...

انشالله