سرفه های خشک امونمو بریده دکترم فقط دیفن داده تاثیرنداره ،چکار کنم ؟درمان گیاهی که ضرر نداشته باشه بلدید؟؟خدا خیرتون بده راستی باردارم
اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤ لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋
اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏
به نظرم آبجوش و عسل بخور /شلغم خوبه بخور ولی داروهای گیاهی هر چی بهت پیشنهاد دادن نخور شاید رو جنین تاثیر داشته باشه
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤ لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋
عزیزم چون بارداری همینم بهت دادن ریسکه ، شلغم تو آب بجوشون بخور، آب گرمشم نگه دار مث بخور استفاده کن تا هر چند دقیقه دوام اوردی بخورشو استفاده کن، تخم به تو آب جوشیده باشه بزار ژله ای که شد قورتش بده ولی اصلا نجوه ش خطر داره
توش گیاهی نیست که باعث سقط یا اسیب به جنین بشه؟ چون بعضی گیاها تاثیر دارن رو جنین
نمیدونم باید از عطاری جایی بپرشی
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
از همتون ممنونم فردا امتحان میکنم دست گلتون درد نکنه