2777
2789
عنوان

کمک

248 بازدید | 32 پست

سرفه های خشک امونمو بریده دکترم فقط دیفن داده تاثیرنداره ،چکار کنم ؟درمان گیاهی که ضرر نداشته باشه بلدید؟؟خدا خیرتون بده راستی باردارم

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

روتارین بخور خیلی خوبه

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

کسی نیست خواهش میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روتارین بخور خیلی خوبه

گیاهیم هست

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

عزیزم من دوسال تموم سرفه خشک داشتم یک ماه هرروزباغذام لیموشیرازی ازاون زردبزرگامیخوردم  ب طورمعجزه اسابرطرف شد

یه پسردارم عاشقشم میخوام واسش یه آجیه نازبیارم.ایشالله خداقسمت کنه .صلوات بفرستید.ممنون😘
روتارین بخور خیلی خوبه

شربته ،گیاهیه؟؟

عسل.شلغم.

بخور سرد اگر دستگاهشو نداری یه قابلمه آب بذار روی اجاق با شعله کم بذار بجوشه.از داروخانه قطره منتول بگیر بریز داخل ظرف بخور.البته چون باردار هستی حتما بپرس مشکلی برای شما نداشته باشه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
عزیزم من دوسال تموم سرفه خشک داشتم یک ماه هرروزباغذام لیموشیرازی ازاون زردبزرگامیخوردم  ب طورمع ...

👍👍👍👍👍

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕