2777
2789
عنوان

خیلی عجیب ولی انگار واقعی!!!

5310 بازدید | 54 پست

همیشه جادو و سحر و دعا و این چیزا به نظرم یه چیز ساختگی و غیرواقعی میومد

هرکی میگفت سعی میکردم به طریق مختلف بهش بفهمونم اینا همش الکیه

ولی الان با یه چیزی روبه روم که هیچ جوابی جز این براش ندارم

لطفا بخونین و نظرتون رو بگین و اگه روشی کاری راهنمایی دازین بگین

برادرم یه ازدواج ناموفق داشت که به خاطر خیانت خانومش طلاق گرفتن ما خیلی سعی کردیم بهش بگیم ببخشش هرچند واقعا به جز خیانتش اخلاق خوبی هم باهامون نداشت زیاد

ولی داداشم گفت نمیتونم ببخشم و نخواین که خودم رو بدبخت کنم و.... 

خلاصه جدا شدن و بعد از مدتی برادرم دوباره ازدواج کرد با یه نفر که هرجور بگم یه فرشته س و واقعا از خوبی هیچی کم نداره تمام و کمال و واقعا انسان

تو این مدت دو سه سال که ازدواج کردن من مرتب خواب اون خانوم قبلی رو میدیدم که همیشه تو خوابم به شکل عجیبی همه چیز رو خراب میکرد و زن داداش جدیدم رو بیگناه از خونمون بیرون مینداخت و خودش برمیگشت این خوابا خیلی برام عجیب بود چون اصلا به اون خانوم فکر هم نمیکردم و هیچ حسی نداشتم بهش

تا اینکه زن داداشم برای سر زدن به خانوادش یه هفته ای رفت شهرشون

وقتی برگشت به من گفت که داداشم خیلی خیلی عوض شده بدون هییییچ دلیلی جاشو جدا کرده ذائقه غذاییش عوض شده دیگه چیزایی که عاشق خوردنشون بوده رو گفته به هیچ وجه نمیخوره سر یه ساعتی میخوابه هیچ جا نمیره و کوچکترین محبتی تو وجودش نمونده

خیلی سعی کردیم مشاوره حرف.... ولی هیچی عوض نشد 

داداشم خیلی مهربون بود و به زنا احترام زیادی میذاشت دکتری قبول شد زبان آلمانی و تدریس و... 

تا اینکه چند روز پیش زن داداشم در حالی که حالش خیلی بد بود با شماره نشناس زنگ زد و گریه کنان گفت به شکل فرار کردن از خونه بیرون زده داداشم کتکش زده!!!! و گوشیش و مدارکش رو گرفته و تو خونه نگهش داشته!!!! من اصلا و ابدا باورم نمیشد اصلااا ولی متاسفانه واقعیت داشت

زن داداشم رفت شهرشون 

حال هممون خرااااب چون همه عاشق عروسمون بودیم و هستیم

حالا داداشم در کمال ناباوری و بدون هیچ دلیلی و فقط در عرض این مدت کوتاه میگه زنم رو نمیخوام در حالی که از زن قبلیش متنفررر بود میگه اون بهتر بود اونا خوبن من نباید طلاقش میدادم...... و اینکه داداشم اصلا خیلی عجیب شده شاید شما باور نکنین ولی حس میکنم داداشم نیست و فقط شکل داداشمه

دیروز بهم پیام داد و توی پیامش غلط املایی داشت و این اصلا برام باور پذیر نیست

به مامانم حرف زشت میزنه... شاید خیلی ترسناک باشه ولی شبیه فیلمای ترسناکی شده که من هیچ وقت باور نداشتم... 

الان خونمون نمیاد هیچ جا نمیره و اصلا اون برادری نیست که بود

من هیچ وقت دور و بر دعا نویس و این چیزا نرفتم نمیدونم از کجا و چه جوری کمک بخوام مامانم بابام دارن از بین میرن شما بگین چی شده چی کار کنیم

اون خانوم قبلیش قبلا گفته بود من هرجور شده برمیگردم و شوهرم همه چیزو مثل یه آلزایمری فراموش میکنه... 

دعا عزیزم هست و وجود داره 

منکرش نمیشه شد

الان شاید همه بریزن سرم 

ولی استاد خودم با دکتری قران و حدیث با کلی مقاله علمی 

خیلی واضح گفت دعا وجود داره و این قضیه رو نمیشه منکر شد

دنیا اونقدرها جدی نیست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینجور ک گفتی خیلی وضعیت ناجورعجیبه.  احتمال زیاد دعاش کرده،  تاثیر میذاره خواهرمن.  چرا اعتقاد نداشتی. طلسم و جادو واقعیت داره مخصوصا تو جدایی و محبت تاثیرگذاره. حتما دنبال باطل کردنش باش

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 

برید پیش دعا نویسی که کارش درسته اون میگه چه دعایی و کی اورده و کجای خونه حتی پنهانش کردن.ولی سعی کنید هر روز آیت الکرسی و ناس و فلق بخونید

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست