2777
2789

استارتر عزیز اگه فقط شیر مادر میخوره تا ده روز هیچ‌ اشکال نداره ک نوزاد شکمش کار نکنه.اینو یه پزشک میگفت.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز اگه فقط شیر مادر میخوره تا ده روز هیچ‌ اشکال نداره ک نوزاد شکمش کار نکنه.اینو یه پزشک م ...

قبلنا خیلی دستشویی میکرد امروز دستشویی نکرد

مامان ریحانه خانم👩👼خدایا مواظب دخترکوچولوم باش
دختر منم از دوماهگیش اینطوری شد حتی یه سری تا8روز کار نکرد.ولی دکتر گفت چیزی بهش نده تا10روز طبیعیه.

من بجز شیر خودم تازگیا دو سه بار بهش شیرخشک دادم

مامان ریحانه خانم👩👼خدایا مواظب دخترکوچولوم باش

خب میخوای یه دکتر ببرش.شکمشو معاینه میکنه اگه یبوست باشه وبه خاطر شیرخشک باشه بهت یه مارک بهت یه مارک دیگه میده یا قطره ملین ولی سرازخود چیزی بهش نده.من الان بچم4ماهشه یه موقع روز یه بارکارمیکنه یه موقع دوروز یه بار یه موقع چند روز کارنمیکنه ولی تاوقتی زیر دوماه بود در روز3بار یابیشتر شکمش کارمیکرد.

چرا شیرخشک بهش میدی؟

استارتر عزیز بهش قطره پدی لاکت بده خیلی خوبه کلن واسه نوزاد اصلا هم عوارض نداره. اگه یبوست باشه خوب میکنه اگه اسهال هم باشه خوب میکنه. کلن واسه سیستم ایمنی بدن هم خوبه و حتی برای رفلاکس. در کل قطره خوبیه. 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

من کارمند بهداشتم یکم بهش آب جوشیده ولرم بده زود کار میکنه هیچ اشکالی هم نداره شکمش رو با روغن زیتون‌ماساژ بده روی شیر خودت کار کن هر چی بخوری تو شیرت میره

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
دوماهشه هااااا😶😶

وقتی بچه دوماهش تموم میشه میخواد سیستم بدنش تغییر کنه و پی پی کردنش پشت سر هم نباشه اینشکلی میشه تا چند روز پی پی نمیکنه نگران نباش طبیعیه یادمه پسر منم دوماهگی اینشکلی شد تا چند روز شکمش کار نکرد چقدر نگران بودم 

استارتر عزیز بهش قطره پدی لاکت بده خیلی خوبه کلن واسه نوزاد اصلا هم عوارض نداره. اگه یبوست باشه خوب ...

پدی لاکت واسه بزرگ سالانه باید کیدی لاکت بده

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
عزیزم بهش کره با عسل بده زووود کار میکنه نگران نباش کره خیلی خوبه

حالت خوبه!بیداری!میگه دوماههه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

طبیعیه تو این سن داره وزنگیری میکنه.اگه چن روز بیشتر طول کشید و اذیت شد و زور داد.گوش پاک کن رو آغشته ب روغن زیتون بکن و مقعدش رو چرب کن باهاش زود پی پی میکنه.

صابون مابون نزاریا یوقت.همین کافیه

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..