بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب میخوای یه دکتر ببرش.شکمشو معاینه میکنه اگه یبوست باشه وبه خاطر شیرخشک باشه بهت یه مارک بهت یه مارک دیگه میده یا قطره ملین ولی سرازخود چیزی بهش نده.من الان بچم4ماهشه یه موقع روز یه بارکارمیکنه یه موقع دوروز یه بار یه موقع چند روز کارنمیکنه ولی تاوقتی زیر دوماه بود در روز3بار یابیشتر شکمش کارمیکرد.
استارتر عزیز بهش قطره پدی لاکت بده خیلی خوبه کلن واسه نوزاد اصلا هم عوارض نداره. اگه یبوست باشه خوب میکنه اگه اسهال هم باشه خوب میکنه. کلن واسه سیستم ایمنی بدن هم خوبه و حتی برای رفلاکس. در کل قطره خوبیه.
تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من کارمند بهداشتم یکم بهش آب جوشیده ولرم بده زود کار میکنه هیچ اشکالی هم نداره شکمش رو با روغن زیتونماساژ بده روی شیر خودت کار کن هر چی بخوری تو شیرت میره
بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
وقتی بچه دوماهش تموم میشه میخواد سیستم بدنش تغییر کنه و پی پی کردنش پشت سر هم نباشه اینشکلی میشه تا چند روز پی پی نمیکنه نگران نباش طبیعیه یادمه پسر منم دوماهگی اینشکلی شد تا چند روز شکمش کار نکرد چقدر نگران بودم
طبیعیه تو این سن داره وزنگیری میکنه.اگه چن روز بیشتر طول کشید و اذیت شد و زور داد.گوش پاک کن رو آغشته ب روغن زیتون بکن و مقعدش رو چرب کن باهاش زود پی پی میکنه.