2777
2789
عنوان

احساس افسردگی

72 بازدید | 11 پست

سلام خانوما بدون شوخی میخوام راهنماییم کنین 

من بعضی وقتا احساس میکنم از همه چیه دنیا دلسرد شدم و افسرده ام 

نکنه منو جادو کردن این طور نبودم دو سه روزه اینطورم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بی دلیل عصبی و بی انگیزه میشم میخام برم دکتر

تو گوگل خوندم کمبود ویتامین ها هم باعث افسردگی میشه درسته؟ویتامین b12

منم میخوام برم دکتر ولی همه میگن با دارو درست شدنی نیس

تست روانشناسی استرس بک BAIشرکت در آزمون
تست روانشناسی اضطراب، استرس برای ارزیابی شدت نشانه های اصلی بیماری اضطراب و استرس بوده که با توجه به شرایط کاری امروز برای همه اقشار جامعه مورد استفاده و مفید می باشد.

تجربه اضطراب و استرس به خودی خود نه مثبت است و نه منفی و در حقیقت پاسخ طبیعی بدن در بحث‌ها، جدل‌ها، تهدیدها و تحریک‌ها است اما این پاسخ بدن زمانی موجب ناراحتی می‌شود که: مدت تجربه اضطراب و استرس طولانی باشد؛ به دفعات زیاد تکرار شود؛ و همراه با فشار و تحریک باشد. از جمله ابزارهایی که برای سنجش اضطراب طراحی شده است پرسشنامه اضطراب بک (BAI) است.

تست اضطراب بک (BAI) که نام انگلیسی آن Beck Anxiety Inventory است توسط آرون تی بک و همکارانش در سال 1988 ساخته شد. این پرسشنامه دارای 21 ماده است که علایم اضطراب را فهرست کرده است و بیشتر به چک لیست شباهت دارد. تست استرس بک (BAI) برای اندازه گیری اضطراب در نوجوانان و بزرگسالان ساخته شده است و هر یک از ماده‌های آن یکی از علایم شایع اضطراب یعنی علایم ذهنی، علایم بدنی و هراس را می‌سنجد.

برای شرکت در تست به لینک زیر مراجعه فرمایید

تست روانشناسی استرس

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
منم یه مدت اینجوری بودم تصمیم گرفتم خودم را درست کنم باشگاه رفتم لباس روشن می پوشم ترجیحا زرد فیلم م ...

چه خوب با نظرت برم باشگاه خوب میشم ؟

ربطی به ویتامین خوردن نداره؟

تست روانشناسی استرس بک BAIشرکت در آزمون تست روانشناسی اضطراب، استرس برای ارزیابی شدت نشانه های اصلی ...

راستش من مجردم کنکور دارم یعنی از استرس هم میتونه باشه؟

راستش من مجردم کنکور دارم یعنی از استرس هم میتونه باشه؟

گلم به خاطراف کنکور.پشت کنکوری هستی؟من لیسانس شهریور گرفتم مهر شروع کردم خوندن تا آدر افسردگی گرفتم .الان میخام برم دنبال کار😕سال دیگه شرکت کنم .