2777
2789
عنوان

غربالگری ممکنه اشتباه کنه؟

2178 بازدید | 16 پست

سلام رفتم غربالگری مقدار nt رو نوشته ولی در مورد nb چیزی ننوشته و جواب آزمایش هنوز نیومده

ب دکترم گفتم nb رو ننوشته گفت اصلاً چ جایی رفتی ب درد نمیخوره و اینا چرا جایی ک من گفتم نرفتی

حالا خیلی نگرانم میخوام بدونم ممکنه اصلاً عدد nt رو هم اشتباه کرده باشه؟

۱۳ هفته و ۶ روزم شده الان دیگه هم دیره ک دوباره برم

مال منم تو ان تی عدد ان بی رو ننوشت تو انومالی نوشته تو ان تی فقط نوشته بود رویت شده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر قشنگ نوشته بود nt و nb 

خب عزیزم با برگ دفترچت و با ج سونو برو سونوگرافی بگو برام ان بی روننوشتنینو توضیح بده

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
آره تو اون مینویسه  نه هنوز من انجام ندادم، دیروز جواب غربالگری اولمو برده بودم دکتر هنوز 😅

من ک خیلی نگرانم امروزم ی دکتر رفتم گفت خوبه فقط nb رو ننوشته

اما دکتر خودم گفت این چیه و کجا رفتی نگران شدم کلاً اشتباه باشه

من ک خیلی نگرانم امروزم ی دکتر رفتم گفت خوبه فقط nb رو ننوشته اما دکتر خودم گفت این چیه و کجا رفتی ...

عزیزم اصلا نگران نشو مال منم هم ان تی و هم ان بی رو خواسته بود ولی تو سونو فقط عدد ان تی رو زده بود به دکترم گفتم کلی بهم خندید گف اصلا مهم نیس اگه کوچکترین  مشکلی باشه تو سونو مشخصه