2789

من هفته 12 بارداریم دیروز رفتم غربالگری سه ماهه اول تو سونوم گفتن که طول سرویکسم 29 هست و دهانه رحمم یکم باز شده عصر بردم دکترم نشون دادم برام سونو واژینال نوشت گفت به احتمال زیاد باید سرکلاژ بشم خیلی استرس دارم تنها تو شهر غریبم کسی نیست پیشم باشه و بتونم استراحت کنم 😢😢😢

برام دعا کنید ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم فرفیون استفاده کن. به کلی دهانه رحمتو میبنده با هیچ داروی سقط اوری هم باز نمیشه دهانه رحمت. 

طب اسلامی این داروی گیاهی رو پیشنهاد میکنه. 

فقط طریقه مصرف داره. باید زیرنظر حکیم استفاده کنی. اصلا نیاز به سرکلاژ نیستش با این دارو. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
 داروخانه داره؟یاعطاری

توی نت سرچ کنید توی شهر خودتون مراکز طب اسلامی کجاست. اونجا داره. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
من هفته 12 بارداریم دیروز رفتم غربالگری سه ماهه اول تو سونوم گفتن که طول سرویکسم 29 هست و دهانه رحمم ...

ببین منم الان ۱۹هفته م

تو سونو ان تی  ۳۳بودم

انومال۲۸

بعد پیش ی دکتر بردم گف فقط سونو واژینال 

انجام ک دادم ۳۲بود طول سرویکسم

و گف اگه نیاز ب دوختن هم باشه سرکلاژ راه مناسبی نیس 

ب جاش امپول و شیاف میدم

یا در نهایت از حلقه پساری استفاده میکنیم

ک بدودن بیهوشی و درد و خونریزیه

توی نت سرچ کنید توی شهر خودتون مراکز طب اسلامی کجاست. اونجا داره. 

باشه ممنون فردا میگم همسرم بره دنبالش 

دارم از استرس میمیرم از دیشب هر دردی که میاد سراغم میگم داره بچم سقط میشه توروخدا برام دعا کنید 😢😢😢

برام دعا کنید ❤
ببین منم الان ۱۹هفته م تو سونو ان تی  ۳۳بودم انومال۲۸ بعد پیش ی دکتر بردم گف فقط سونو واژینا ...

توام اگه تو هزینه ش مشکل نداری بگو حلقه بزاره برات از سرکلاژ مطمئن تره

و نیاز ب استراحت و اینا نداره

فکر کنم حدود ی تومن میشه

ببین منم الان ۱۹هفته م تو سونو ان تی  ۳۳بودم انومال۲۸ بعد پیش ی دکتر بردم گف فقط سونو واژینا ...

منم شنبه برام سونو واژینال نوشته من ویزیت دکتر متخصص میدم بعد ماما منو معاینه میکنه که قراره یکشنبه برم پیش یه دکتر دیگه ببینم اون چی میگه

برام دعا کنید ❤
باشه ممنون فردا میگم همسرم بره دنبالش  دارم از استرس میمیرم از دیشب هر دردی که میاد سراغم میگم ...

خدانکنه. نگران نباش. ولی اگه دلپیچه یا درد زیر دل یا ترشح مخاطی سفت داری سریع برو دکتر. 

بیشتر دراز بکش. 

حرف من رو گوش بده. من خودم میخوام این بارداریمو با فرفیون ببندم تا سرکلاژ نشم. بعد کلی پرس و جو و تجربه و.... 

منم شنبه برام سونو واژینال نوشته من ویزیت دکتر متخصص میدم بعد ماما منو معاینه میکنه که قراره یکشنبه ...

اره منم تمام استرسای تورو کشیدم

ب چند تا دکتر نشون بده و نظرشونو بپرس