2789
باشه ممنون فردا میگم همسرم بره دنبالش  دارم از استرس میمیرم از دیشب هر دردی که میاد سراغم میگم ...

این فرفیون که میگم دهانه رحمتو کیپ میکنه. هزینشم زیر 50 تومنه. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الانم مراعات کن زعفرون ابغوره نعنا نخور پاهاتو بالا نگه دار پله اصلا نرو  اهسته راه برو خل ...

باشه از دیروز بخدا همسرم نذاشته دست به چیزی بزنم الهی بمیرم پسرم 7سالشه دیروز فهمیده قراره نی نی دار بشیم میگه مامان شما استراحت کن امروز ظهر ظرفا رو شسته فقط مشکلم مدرسه بردن بچمه که قراره براش سرویس بگیرم با استراحت خوب میشه یعنی؟

برام دعا کنید ❤
خدانکنه. نگران نباش. ولی اگه دلپیچه یا درد زیر دل یا ترشح مخاطی سفت داری سریع برو دکتر.  بیشتر ...

از دیروز که سونو شدم اومدم درد زیر دل دارم ولی ترشح اصلا قبلشم اصلا درد هیچی نداشتم 

ایشالا که شماهم مشکلت حل بشه ممنون که آرومم کردید 😢😢😢

برام دعا کنید ❤
باشه از دیروز بخدا همسرم نذاشته دست به چیزی بزنم الهی بمیرم پسرم 7سالشه دیروز فهمیده قراره نی نی دار ...

با استراحت خوب نمیشه فقط کمک میکنه ک‌تاه تر نشه

اما چون شما دهانه رحمت ی مقدار باز شده وضعت فرق داره

احتمالا برای جلوگیری از زایمان زودرس یا سرکلاژ کنه یا حلقه بزاره

باز با دکترای دیگه هم مش‌ورت کن

نه گفته پایین ترین مقدار طبیعیه سرویکسه اما با امپول کنترلش میکنیم باز هفته دیگه باید سونو بدم ک ا ...

ایشالا که حل میشه مشکلت عزیز دلم از ته دل از خدا میخوام 

برام دعا کنید ❤
از دیروز که سونو شدم اومدم درد زیر دل دارم ولی ترشح اصلا قبلشم اصلا درد هیچی نداشتم  ایشالا که ...

خواهش گلم دراز بکش فعلا. ولی حتما بگو شوهرت واست فرفیون بخره و طریقه مصرفشم بپرسه ازشون. دیگه نیازی به سرکلاژ نداری

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 

سلام امروز رفتم طب اسلامی و مشکلمو گفتم گفت فرفیون رو تو بارداری باید خیلی دقیق مصرف کنی و باید توسط پزشک طب اسلامی تجویز بشه شماره ی یه دکتر رو داد شاگردش جواب داد گفت من در جریان نیستم 😧😧باید از استادم بپرسم اللن یکساعت گذشته و خبری نشده 😢😢

برام دعا کنید ❤
سلام امروز رفتم طب اسلامی و مشکلمو گفتم گفت فرفیون رو تو بارداری باید خیلی دقیق مصرف کنی و باید توسط ...

من تو نت زدم نوشته بود گیاه سمی 

اما برای جلوگیری از سقط استفاده میشه و اندازه ی عدس روزی باید خورده بشه

اما من جای شما بودم اینکارو نمیکردم

همون روش دکترمو پیش میرفتم